Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kalite zinciri?

• kyakuz • 29 Nisan 2005 23:06 • #568537
    noktaların laflarının önünü kapıyor :)
  • düşyılmaz • 30 Nisan 2005 00:22 • #568538
    sen kendine bak len :))))
  • klavyeci • 30 Nisan 2005 00:36 • #568539
    Bekçim tırnak işareti uygulaması ne zaman başlayacak.ör: ''klavyeci'',''sdqantaris''...
  • kyakuz • 30 Nisan 2005 00:37 • #568540
    anah :) Bak Kaliteli Arkadaşım :) ISO Belgen Varmı Senin :)
    ;)
  • düşyılmaz • 30 Nisan 2005 00:40 • #568541
    ıso güso bilmem ben,
    eski üyeyim,
    bir numarayım
    isyan da ederim
    küfür de derim
    sen bana soru soramazsın
    sana belge göstermek zorunda değilim
    sen kimsin
    çeksene elini
    kırıcanmı belimi
    ne yapıyormuş bekçi
    ayrımcılık deeyor kimi
    kimi kalitesizliğimle mesudum
    kimi yok kalite,diyor hep hikaye
    senin adın ne
    önce ismini söyle
    benim derdim seninle
    kal yanımda hep böyle

off

yeter be!

:P
  • klavyeci • 30 Nisan 2005 00:56 • #568542
    anah :) Bak Kaliteli Arkadaşım :) ISO Belgen Varmı Senin :)
    ;)

Parasızlıktan okuyamadım.bisikletim,oyuncağım,Selcan adında sevgilim ve NOKTAM;hiç bir zaman olmadı,olmayacak..Çünkü ben varoşların virgüllerine doymuşam gardaşş..
  • XES • 30 Nisan 2005 00:58 • #568543
    Garaj Kalite Zinciri üyelerinin öncelikli uğraşı tüm garaj üyelerinin lehine olacak uygulamalara imza atmak şu an için. Ayrıca Kalite Zinciri ismindeki "kalite" kelimesinin de zincir dışıındaki üyeleri aşağılama gibi bir amacı yok. Bu tür spekülasyonlar Zincir'in işleyişini aksatmakta bence. Bir şeye karşı çıkmak için önce neye benzediğini idrak etmek, neye yaradığını ve işini nasıl yaptığını incelemek gerekir. Önce Zincir'in ne olduğu tam olarak ortaya çıksın, sonra isteyen istediği eleştiriyi yapsın. Engelleyen olursa başta ben karşı çıkarım. Ama yıkıcı olmak için henüz çok erken bence.
  • kyakuz • 30 Nisan 2005 00:58 • #568544
    Sen Derbder Olmuşsun :) Dünyayı Nokta Olarak Görmeyesin :) Bosfer Takma Kafana
  • kyakuz • 30 Nisan 2005 01:03 • #568545
    Bende Kalite Zincirindeyim. Ama Şunu Söyliyim Engelleyende Olur , Destekleyende Ne Senin Nede Benim Karşı Çıkmam Söz Konusu Değil Veya Başka Kişinin. Ve Bu Arada Açıklama Çok Gereksiz. Samimiyet Yok Yazında Bir nevi admin modunda.

Zincir Yaptığı Şeylerle İlerlemeli Böylece Açıklama Yapmış Kendini Göstermiş Olur.

Bir tür siyah-beyaz Ayrımı Değildir.
  • Ktulu • 30 Nisan 2005 01:10 • #568546
    15 yıllık zincir deneyimi olan arkadaş konuştu :) Alkışşşşş :DD

.XES. demiş ki:
    Ayrıca Kalite Zinciri ismindeki "kalite" kelimesinin de zincir dışıındaki üyeleri aşağılama gibi bir amacı yok.Bu tür spekülasyonlar Zincir'in işleyişini aksatmakta bence.

Aklıma Jennifer Lopez'in "Jenny On The Block" olayı geldi :D "Ben aranızdeki Jenny'yim! Aslında ben de halktan biriyim!" der gibi... :))

8-) Gözlerim kamaştı... :)))