-
noktaların laflarının önünü kapıyor :)
-
sen kendine bak len :))))
-
Bekçim tırnak işareti uygulaması ne zaman başlayacak.ör: ''klavyeci'',''sdqantaris''...
-
anah :) Bak Kaliteli Arkadaşım :) ISO Belgen Varmı Senin :)
;)
-
ıso güso bilmem ben,
eski üyeyim,
bir numarayım
isyan da ederim
küfür de derim
sen bana soru soramazsın
sana belge göstermek zorunda değilim
sen kimsin
çeksene elini
kırıcanmı belimi
ne yapıyormuş bekçi
ayrımcılık deeyor kimi
kimi kalitesizliğimle mesudum
kimi yok kalite,diyor hep hikaye
senin adın ne
önce ismini söyle
benim derdim seninle
kal yanımda hep böyle
off
yeter be!
:P
-
anah :) Bak Kaliteli Arkadaşım :) ISO Belgen Varmı Senin :)
;)
Parasızlıktan okuyamadım.bisikletim,oyuncağım,Selcan adında sevgilim ve NOKTAM;hiç bir zaman olmadı,olmayacak..Çünkü ben varoşların virgüllerine doymuşam gardaşş..
-
Garaj Kalite Zinciri üyelerinin öncelikli uğraşı tüm garaj üyelerinin lehine olacak uygulamalara imza atmak şu an için. Ayrıca Kalite Zinciri ismindeki "kalite" kelimesinin de zincir dışıındaki üyeleri aşağılama gibi bir amacı yok. Bu tür spekülasyonlar Zincir'in işleyişini aksatmakta bence. Bir şeye karşı çıkmak için önce neye benzediğini idrak etmek, neye yaradığını ve işini nasıl yaptığını incelemek gerekir. Önce Zincir'in ne olduğu tam olarak ortaya çıksın, sonra isteyen istediği eleştiriyi yapsın. Engelleyen olursa başta ben karşı çıkarım. Ama yıkıcı olmak için henüz çok erken bence.
-
Sen Derbder Olmuşsun :) Dünyayı Nokta Olarak Görmeyesin :) Bosfer Takma Kafana
-
Bende Kalite Zincirindeyim. Ama Şunu Söyliyim Engelleyende Olur , Destekleyende Ne Senin Nede Benim Karşı Çıkmam Söz Konusu Değil Veya Başka Kişinin. Ve Bu Arada Açıklama Çok Gereksiz. Samimiyet Yok Yazında Bir nevi admin modunda.
Zincir Yaptığı Şeylerle İlerlemeli Böylece Açıklama Yapmış Kendini Göstermiş Olur.
Bir tür siyah-beyaz Ayrımı Değildir.
-
15 yıllık zincir deneyimi olan arkadaş konuştu :) Alkışşşşş :DD
.XES. demiş ki:
Ayrıca Kalite Zinciri ismindeki "kalite" kelimesinin de zincir dışıındaki üyeleri aşağılama gibi bir amacı yok.Bu tür spekülasyonlar Zincir'in işleyişini aksatmakta bence.
Aklıma Jennifer Lopez'in "
Jenny On The Block" olayı geldi :D "
Ben aranızdeki Jenny'yim! Aslında ben de halktan biriyim!" der gibi... :))
8-) Gözlerim kamaştı... :)))