-
tuttum..
-
lam kapıdan siz nasıl geçtiniz :D
-
valla biz gamdan geçtik abi
kederden,hüzünden bilimum notalrdan,,,
Bİ YOLUNU BULUYO İNSAN AKILLI OLUNCA..
-
ben bu kapıdan dejenere Türkçe bile sokarım :P
-
Pek sevgili ileri zekalı Ufuk bey, bulaşmamaya karar vermiştim ama depreştiriyorsunuz hislerimi yine yazdıklarınızla...
Söylediklerinin aksine müzikle alakadar bir test olsa geçemeyecek insanlardan biri sensin; varsa yoksa geyik, müzikle ilgili yazdığın HİÇBİR ŞEY yok da ondan merak ettim, niye şimdi zeka olayına giriştin acaba...
-
haklısın
-
Pek sevgili ileri zekalı Ufuk bey, bulaşmamaya karar vermiştim ama depreştiriyorsunuz hislerimi yine yazdıklarınızla...
bulaşma o zaman sende. ama bulaşmaman imkansız. insan toprakdan yaratılmış senin suyun fazla kaçmış sen çamur olmuşsun. başka bişeyde değilsin. durup durup kaşınan birisisin. bulaşmamaya karar vermişmiş.bulaşsan nolacak bulaşmasan ne olacak ?
Söylediklerinin aksine müzikle alakadar bir test olsa geçemeyecek insanlardan biri sensin; varsa yoksa geyik, müzikle ilgili yazdığın HİÇBİR ŞEY yok da ondan merak ettim, niye şimdi zeka olayına giriştin acaba...
sanane ?
ayrıca müzikle alakalı olanlar müzik forumunda
farkındaysan garajla ilgili istekler vesaire diyor burada. bence çamur bulaştırmadan önce bi düşün rüzgarın estiği yönü. çamur sana geri yapışmasın.
geyik konusuna gelince. buranın bir bekçisi var moderatörü var gereksiz mesajları siliyor. o da seni kazımaz
-
haklısın
ne o bozacı ve şıracı hadisesimi ?
-
ne o bozacı ve şıracı hadisesimi ?
yok o kadarda değil cok abartmayalım
-
Ya üf. Bir kere de zırvalamadan cevaplasan şaşıcam zaten.
He gülüm.
Çamur da döner, toprak da... İleri gitme. Durup dururken bana ithamlarda bulunma. Soru sordum, cevaplayacaksan cevapla.
Bu arada ne o senin bilimum yardakçıların yazdığın her şeyin altına imza atınca bir şey olmuyor da tanımadığım biri gelip benim fikrimi destekleyince tu kaka mı oluyor?
Sinir etme insanı. Başladın yine abuk subuk ordan kıvırıp, burdan dolaştırıp zırvalamaya.