-
zırvalamıyorum senin kafanın aldığı kadarı sana bişe anlatmıyor demekki
soru sordum cevaplayacaxan cevapla nası bişe ? masajda istermisin ?
sinir etme insanı diyorsun ya. kıvırıp zırvalamak diyorsun ya
neden kıvıracakmışım neyden tırsacakmışım ?
sinir olsan ne olacak ?
gittin geldin bi ağaç bulamadın sırtını dayayıp kaşıyacak geldin gene bana sürtünüyorsun.
sinir etme insanı diyor ya :)))))
lan okuyanda seni adamdan sayacak
burada kükreme sabır sonu vardır millete ayıp olmasın özelden yaz
hadi canım öptüm
ehehee
sinir etmiyecekmişim :)))
hey allaaam :D
-
Benim seviyem yazdığım her şeyde ortada. Hala ithamlarına devam ediyorsun. Aklınca ayı demişsin bana bir de. Aman ne kadar orijinalsin.
Benim ya da başka insanların adamlığının takdiri sana kalsa çok vahim olurdu durum.
Lafını sakınmayı öğren biraz. Onca sene tükettiğinin oksijenin hesabı yapılmasın.
Not: Kalın yazınca yazdıklarının olmayan önemi öne çıkmıyor. Senin kalınlığın ortaya çıkıyor.
-
sana dedimki bu sitenin admini var moderatörü var sanane dedim ama senin derdin zaten bu değil. ki sen bunu sana sataşmamaya karar vermişdim ama depreştim diyerek asıl amacının sadece sataşmak olduğunu ortaya çıkartmışsın.
her neyse naapalım dert veren dermanda verir.
Lafını sakınmayı öğren biraz. Onca sene tükettiğinin oksijenin hesabı yapılmasın.
Not: Kalın yazınca yazdıklarının olmayan önemi öne çıkmıyor. Senin kalınlığın ortaya çıkıyor.
maaşallah sende pek bi sakınarak çok kibar yazmışsın :)
o ortaya çıkan kalınlıkla ilgilenme başka tarafa bak o kadar gözünü alıyorsa
-
başka bi konuyla alakası yok acaba sen kaç aldın bu iq testinden(sataşmıyorumda yanlış anlamayın) sadece merak ettim
-
yok be kardeşim neden alınacağım sen tavrını ortaya koydun bende inandım :)
sorun yok
bu test ne kadar gerçekçi bilinmez ama yaptık işte bi yandanda espri olsun merak eden arkadaslarda varsa ilgilerini çekiyorsa buyursunlar dedim
yoksa ben burda kimseyle zeka kapıştırmıyorum. bana çıkan sonuç 124. neyini kapıştıracam bu zekanın :)yani ne aptal ne çok zeki orta karar bi yerler :)
sen yaptınnmı ?
-
Ben durup dururken depreşmiyorum, senin yazdığın saçmalıklar depreştiriyor beni. Kıvırma yine. Bir değil bin değil. Sen kıvırmadan, laf değiştirip saptırmadan, sana sorulanlara cevap vermeden, haksız olduğun şeylerin üstünü yakaldığın ufak gediklerden çıkardığın alakasız yönlere bulaşıp örtmeye çalışmadan yaşayamaz mısın canım?
Zaten eninde sonunda lafı döndürüp dolaştırıp getirdiğin yer sana lüzumsuz muhalefet yapılıyor olması.
Öyle, öyle aynen öyle. Şahane insansınız. Çekemiyorlar sizi. "Yok ben normalim". Tabii...
He gülüm.
-
ben yaptım benimde 130 cıktı eheh ama ne biliim ben öyle alınırsın sandım eh geniş vizyona sahipsin bazı insanlar bunun sataşma olarak algılayabilirdi neyse eyvallah
-
yat uyu kardeş
-
Son olarak "gören de seni adam sanır" diye her zaman yaptığın gibi abi edasıyla kanatların altına almaya çalıştığın gençleri bana karşı örgütlemeye, başkalarının gözünde değerimi düşürmeye çalışma.
Herkesin seviyesi ortada.
-
senin hakkaten uykun gelmiş
yat uyu kardeş