Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaja girmeden önce üyelere bu test yapılsın

• sdqantaris • 29 Haziran 2005 02:43 • #571394
    Bilimsel birikimden uzak yaşayanlar, insanla maymunun ortak bir atadan geldiğini anlamak istemeyip, olayı "insan maymundan nası gelir la" diye tiye almayı pek de severler. Devamında "Hiç tuğlalar bir araya gelip ev olalım der mi, insan da öyle var olamaz" tarzı anlamsız monologlara girişirler. Evrimin varlığının tanrının varlığına ters düşmesi korkusu (niyeyse...)onları yer bitirir, abuk subuk kitaplar yazıp onlarca yıllık bilgi birikimini, deneyleri ve bilimsel kitapları "Yaradılış gerçeği", "Evrim teorisinin çöküşü" gibi abuk subuk, mantıksız on sayfalık kitaplarla çökertmeye çalışırlar. Maalesef cehalet kol gezdiği için kolay da taraf bulurlar kendilerine.

Yatman önemli değil. Kalkınca okursun. Öğrenmenin yaşı yok ne de olsa.

Not: Zaten ben bu başlıktan üyeliğimin dondurulmasını göze aldım çoktan. O değil de geçen sefer de evrimle ilgili bir konudan gitmiştim. Bu da döndü dolaştı oraya geldi...
  • sdqantaris • 29 Haziran 2005 02:47 • #571395
    Evet, gaz olmuş fazlasıyla.
  • La Rocque • 29 Haziran 2005 02:47 • #571396
    ya ben bu testi onceden uygulamıstım 134 cıkmıstı galiba.
    puan sınıflarını hatırlamıyorum...
  • Affedilmeyen • 29 Haziran 2005 02:48 • #571397
    bilgi birikimi bırak sen evrim diyorsun ben yaradılış diyorum. evrimin var oluşu tanrı ( tanrı değil Allah ) ın varlığını inkar eden bi teoridir.
    konuyu uzatmak yersiz sen öğrenmenin yaşı yok demişsin bende buna inanıyorum ve umarım öğrenirsin bir gün diyorum.

daha bi not :senin üyeliğin bu yüzden donmuş olabilir dahasıda olmuştu hatırlatma insanlara gereği yok.
  • La Rocque • 29 Haziran 2005 02:49 • #571398
    ciddi misin?
  • sdqantaris • 29 Haziran 2005 02:52 • #571399
    Maymun falan değildik. Maymun da insan da ortak bir atadan geliyor. Evrim öyle zort diye on yılda olan bir şey değil. Milyonlarca yıllık hadiseden bahsediyoruz. Şu andaki maymunlara da bir şey olmayacak. İnsan da maymun da orangutan da şebek de, tarlada gördüğün ot da, at da, köpek de, balina da evrim sürecine devam ediyor.

Yani evrim teorisi konusunda bilgi sahibi olmadan sorgulamaya çalışmayın. Alın, okuyun, bilgilenin. Sonra sorgulayın.
  • Affedilmeyen • 29 Haziran 2005 02:54 • #571400
    onur konuyu kapatalım diyorum daha ne uztıyorsun maymundu attı balinaydı
    bırak
  • klavyeci • 29 Haziran 2005 02:55 • #571401
    bos tart1sama...buras1 müzik forumu....saçma sapan konular...ç1kal1m bu konulardan
  • Vengeance • 29 Haziran 2005 02:58 • #571402
    müzik rulz
  • La Rocque • 29 Haziran 2005 03:01 • #571403
    bence bilimi iyi takib et bilim bile artık tanrıya ulaşmaya çalışıyor,bu duzeni açıklayamadıgı durumlarda somut nedensellikten şüphe duyuyor.

konunun buralara gelecegi belliydi kızmak yok...