Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Yeni Arkadaşlar Edinmek İstemiyorum

• altinay • 25 Temmuz 2005 02:14 • #572874
    tamam herşey çok güzelde bu arkadaşlar ne zaman doncak?
  • Angmar • 25 Temmuz 2005 12:24 • #572880
    allahım noolur bu bir fake olsun eğer değilse bile artık müzik brimi ibaresi değişsin daha yaratıcı şeyler yazsın mesela arayan aradığınıda bulur belasınıda gibi ilginc şeylerde yazılabilir.
  • Metal milita • 25 Temmuz 2005 16:25 • #572891
    peki garaj ilan verdiğimiz de eş dost listesinin dışındaki arkadaşlarımız ilan la ilgili bişeyler sormak isterse mesaj gelicek mi? bilgilendirirseniz çok sevinirim sayın bekçi
  • thriller • 25 Temmuz 2005 23:32 • #572918
    Çocukça şeyler.Yakışmıyor bu siteye emre.

Bana herkes mesaj atabilir.İnsanların birbiri ile arkadaş olmak istemesi vs. doğal şeyler.İllaki rahatsız oluyorsan eş dost listesi var.

Girişte boyle bir sorunun sorulması yakışmamış buraya.Esas şimdi arkadaş sitesine döndü...Eveti işaretleyenler birbirlerine sevgi mesajları yollayabilir yani !!!Müzisyenler bi tarafa aşk meşk arayanlar bi tarafa gibi...Böyle bir psikoloji...
  • cc_baran • 26 Temmuz 2005 00:24 • #572919
    Yanlışın var Anıl, gidilen ayrım bu değil.

"Sitenin her hangi bir bölümünde her hangi bir konu hakkında konuştuğun her hangi bir kimse sana özel mesaj atmak isteyebilir ama eş-dost listende yoktur. Bu yüzden eş-dostu kapatmak her zaman yararlı olmayabilir." diye yazdım yukarda, eş dost hikayesi çözüm değil.
    GaRaJa yakışmayan şey insanların burayı ucuz arkadaşlık sitesi haline getirmesi, bu uygulama bi anlamda bunu ters tepmektir.

Altında kırmızı uyarı varken de insanlar sana mesaj atabilir. Rahatsız olmayıp konuşabilirsin de çünkü kimse kendisine atılan düzeyli ve yerinde mesajları şikayet etmez.

Kanımca olay şundan ibaret ;

Hayırı işaretleyenler bu sanal ortamın sosyal yönünden kısmen izole olmak isteyenler.
    Eveti işaretleyenler ise GaRaJ muhabbetine açık insanlar.

Aşk meşk sevgi mesajları muhabbeti ise bu site sınırları dışında seyreden malum niyetli insanlardan ibaret.
    Bu uygulama bunun da önüne geçiyor.

Biraz düşünün derim.
  • altinay • 26 Temmuz 2005 03:38 • #572933
    bu uygulama garajın temizlenmesindede büyük rol oynucaktır ben baya iyi kullanıyorum;)
  • erdyy • 26 Temmuz 2005 17:34 • #572950
    Yeni Arkadaşlar Edinmek İstemiyorum da inadına atıolar mesaj!!!

helal olsun be!adamlar bizi dusunuyor!hersey bizim icin...
    :D
  • pesimist • 26 Temmuz 2005 21:19 • #572953
    gerçekten çok güzel bir fikir...
    tebrikler site yönetimi...
    tebrikler...

saygılarımla
    pesimist