Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

cırcır vırvır formu geri açılsın....

• _DEATH___ • 18 Ağustos 2005 22:51 • #573429
    [::K.İ.L.İ.T::]evet sonunda ne kadar uğraşsamda olmadı ve garaj"ın demirbaşları beni yanlış anladı...
    ben yeni geyik kolonisini garajdan ayrılan garaj çetisinin yokluğunda garajda geyik yapabilmek için açtım...
    ama bazıları olayı yanlış yerlere sürükledi...
    size kolonin ana sayfasını tekrar gösteriyim...

Yeni Geyik kolonisi :: Ana sayfa

öf sıkıldım biraz geyik yapalım da kendimize gelelim...
    bu kolonide birazda saçmalamak için saçmalayın anasını satıyım saçmalamakta güzeldir
    :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    bu koloni kapanan "GEYİK PARKI KOLONİSİi"nin ne taklidi nede rakibidir olamazda zaten...
    ufuk abi geyiklerin efendisidir bizlerde sadece onun tayfasıyız bu koloni onun yokluğunda kendi çapımızda geyik yapmamız için...
    Koloni komiseri
    _DEATH___

benim umrumda değil artık...
    kim ne anlarsa anlasın...

yeni geyik kolonisi kapatıyorum...

herkese hayırlı uğurlu olsun...

gitarTELİ affet kardeşim ama yanlış anladın beni unutma senin dostluğun benim kolonimden daha önemli...

yeni geyik kolonisi...
    komiser: _DEATH___...
    56 üye...
    1296 mesaj...
    ÖLÜM TARİHİ:18,08,2005
    cenaze falan yapacağım yok...

bundan sonra
    cırcır vırvır
    "ı geri getirmek için uğraşçam...
    hadi eyvallah...
  • Axl_Rose • 19 Ağustos 2005 00:24 • #573430
    [::K.İ.L.İ.T::]yapma be dostum!!! sen beni yanlış anladın!! ben sadece "forumda koloni reklamı yapmak yasaktır" dedim.. sen beni tamamen yanlış anladın.. Yeni Geyik kolonisinden gayet memnunum.. şaka yapmıştım... dostum yapma, o koloniden memnun olmayan tek kişi metalkuzucuk.. bunu sende biliyorsun...sen beni tanıyamamışsın, geyikiçi olan herkes benim kardeşimdir.. şimdi eğer kapattıysan, o koloniyi tekrar kurmanı istiyorum.. ok? hade görşrz..
  • Paşam • 19 Ağustos 2005 06:36 • #573433
    [::K.İ.L.İ.T::]ulan bu koloni kapatma işide moda oldu hea :)
    neden ne olduda böyle bir karar aldın bunu bilemiyorum ancak tamda sorunlarımızı halletmiş ağız tadı ile sohbete başlayacakken koloni kapandı.
    bu da benim bahtsızlığım olsa gerek.
    yazık. üzüldüm.
  • NefesAL • 19 Ağustos 2005 12:27 • #573436
    [::K.İ.L.İ.T::]senin için iyi olan buysa kapat.
  • _DEATH___ • 19 Ağustos 2005 12:57 • #573438
    [::K.İ.L.İ.T::]mesajı tekrar oku paşam...

orda şu kelime var...

cenaze falan yapmıcam...

yani benim yaptığım moda olsun diye değil...

sadece bu koloniden rahatsız olanların yataklarında rahat uyumaları için burda söyledim kapattığımı...

ve o rahatsız olanlarda biraz haklıydı...

şimdi tek hedefim...

cırcır vırvır ı tekrar açmak...
  • gitarTELi • 19 Ağustos 2005 14:07 • #573440
    [::K.İ.L.İ.T::]
    gitarTELİ affet kardeşim ama yanlış anladın beni unutma senin dostluğun benim kolonimden daha önemli...

Herşeyden önce dostum şu "i" harfinde anlaşalım "i" harfi küçük olacaktı :)

bundan sonra cırcır vırvır için uğraşıcam

Boş ver bunuda Yönetim 5987512625 kere bu konuyla ilgili soruları yanıtlamayacağını belirtti..

Senin için hangisi önemli ise o yolda ilerle dostum..

unutma bizim bir tane Karabulut'umuz var;)

vesselam...

kopmayantekteL
  • ScarFace • 19 Ağustos 2005 14:42 • #573441
    [::K.İ.L.İ.T::]koloniniz niye kapandı bilmiyorum...zaten kendi aranızda mutluysanız kimse de bir şey diyemez.Ama cırcır-vırvır tamamen bir hataydı ve umarım bu hata bir daha tekrarlanmaz..Bu siteye kazandıracağı hiç bir şey yok çünkü.
  • _DEATH___ • 19 Ağustos 2005 20:22 • #573444
    [::K.İ.L.İ.T::]eyvallah kardeşim...

unutmam..

:)))
  • whyhione • 19 Ağustos 2005 20:41 • #573445
    [::K.İ.L.İ.T::]abi niye kapattın boşver ya boyun eğmeyelim yıkılmayalım ayakta kalalım :))
  • death_glory • 19 Ağustos 2005 20:52 • #573446
    [::K.İ.L.İ.T::]ya abi, ben de nerde bu koloni yoksa reklam yapıp durduğum için death beni koloniden attı mı diye düşünüyodum:)))

başımız sağolsun, tam da geyiğe ihtiyaç duymuşken bu haberi almak kötü oldu...

en az 6ay öncesine kadar garajda 'müzik'ten başka hiçbi foruma girmiyodum, çünkü müzik yetiyodu; hayvan gibi müzik muhabbeti yapılıyodu, sağlam herifler vardı...

şu an 'garaj' forumuna da 'garajın b*ku çıktı' demek için girmiştim... gerçekten çok sıkıcı oldu artık;

kimse 'beğenmiyosan girme' gibi gereksiz önerilerde bulunmasın, bunu ben de düşünebilirim!