-
cırcır vırvır ı istiyorum leyn...
puhaaaaaaaaaa....paşa benim yerim belli dostum kocaeli gelen görür amma korkuttunuz beni ya kim ziyaret etcekmiş ao ayyaş arkadaşlarından ben ediyim onu ziyaret..paşa oturma taşa ...puhaaaa...beni seven seviyor bu kıytırık sanal alemde sizin gibilerle dalgamı geçiyorum işte birkaç iyi insan dışında gerisi zengin züppe çocuğunuz işte...sahte siyah giyinmiş kız peşinde koşup gitarciyim davulcuyum tripleriyle kızları kandırmaya çalışan tipler sizi...olum bu böyle tamammı paşa basma yaşa...puhaaaaaaa.....
-
abi harbi büyüttünüz açmayacaz diye kaç defa söyleyecek herifler hala daha uğraşıyosunuz koloni açıyosunuz birde koloniyi kapatıyosunuz olayı büyütüyosunuz bu metalkuzucuk la falanda uğraşıp adam yerine koymayın hehehe:)
-
siz kimsiniz ismi lazım olmayan az muhterem çok ... şahsiyet...
-
ya bırak ne yapacan ismimi sen boşver :))
tekrar söylüyorum abi hem geyik yapmak için koloni kuruyosunuz sonra koloniyi kapatıyosunuz sonra foruma gelip cırcır açsınlar diyosunuz adamlar kaç defa söyleyecek niye uğraşıyosunuz anlamıyorum :))
-
1-konuşurken genelleme yapma...
2-kimsenin giyinişini bilmiyosun nasıl geçip siz siyah giyinen adamlarsınız diyisunuz?
3-senin o olmayan kişiliğinle ilgili yorum yapmamızla bizim kız peşinde koşan kendimize gitarcı davulcu dediğimizi nasıl bağdaştırabiliyosun? senle tartışanlara hep böyle suçlamamı yaparsın?
4-sana kolonidede 345236534262462 kere dedim sana kıllık olsun diye söylemiyorum sadece herkesin ortak fikri olduğu için söylüyorum...
5-seni koloniden atmamın sebebi senin küfür etmen nuri...
6-yok
HaLiL KaRaBuLuT
-
puhaaaaaaaaaa....paşa benim yerim belli dostum kocaeli gelen görür amma korkuttunuz beni ya kim ziyaret etcekmiş ao ayyaş arkadaşlarından ben ediyim onu ziyaret..paşa oturma taşa ...puhaaaa...
kocaeli ne zamandan beri Belçika'nın ilçesi oldu.
Belçikadan sallamaya benzemez bu işler metal danacık
-
ya nuri sen harbi çok küfür ediyosun yaaa!!
insanı canından bezdiriyosun..
burdan insanlara b.k atmak kolay..
kaç yaşındasın bilmiyorum ama..
ben bunu senin akıl yaşına veriyorum..
saygılarımla..
s.t.c.o.p.
-
kaç yaşındasın bilmiyorum ama..
ben bunu senin akıl yaşına veriyorum..
9-8-7-6-5-4-3-2-1-0 güüümmmm
deal koloniye bende üyeydim çıktıktan sonra kapanmış galiba boşver bi ara boş kalınca bende koloni kurucam o zaman bol muhabet olur sende uğrarsın
-
beyler yaşım 25 beyin yaşımda aynı. bana çok küfür ediyorsun diyen şahısın bulunduğu kolonide sarfettiği küfürlere eğer bakarsak kim haklı görürüz.benim amacım temiz TOPlum temiz çevre..lütfen bundan sonra benide aranıza alın yaşamak istiyorum artık aranızda...artık ben değiştim değişimin ilk kıvılcımları zaten atıldı...bundan sonra seviyeli neşeli muabbet isteyen beni bulabilir....
SAYGILAR:Kuzu :))))))
-
temiz TOPluma teker TEKER başlayalım ama önce sen başla.
bu arada kocaeli değil Belçika demek istedin sanırım