Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

cırcır vırvır formu geri açılsın....

• metalkuzucuk • 23 Ağustos 2005 10:01 • #573503
    cırcır vırvır ı istiyorum leyn...

paşa sen varya tüm tezlerimi çürütmeye çalışıyorsun bak ben artık arındım tamammı kocaeli türkiyenin 1 numaralı sanayi bölgesi lütfen hakaret etme...gel şu TOPlumu senden başlayarak arındıralım sende TOPlumun bir ferdisin kuzum ya..

MEEEEEEE:Kuzu :))))
  • Paşam • 23 Ağustos 2005 10:17 • #573504

1 in yanına senide eklersek 10 numaralı sanayi bölgesi olsa gerek
    bu arada anlayamadığım şey neden Belçika konusuna açıklık getirmiyorsun
  • Shit_Happens • 23 Ağustos 2005 10:41 • #573508

ne yani..bu geyik değil mi? :))) moahahah.. komik çocuklar..
  • metalkuzucuk • 23 Ağustos 2005 10:44 • #573509

ya adamım devam edelimde paşa nerde ...istersen senle devam edelim..bulbir konu atışalım..sen bursalımıydın..

meeeee:Kuzu :)))
  • whyhione • 23 Ağustos 2005 10:57 • #573510

abi şimdi geyik yapıyoruz diye dondururlar boşver olmaz böyle bırakın gidin uyuyun hepiniz asprin falan alın kendinize gelin :))
  • metalkuzucuk • 23 Ağustos 2005 11:07 • #573511

kendi çapımızda yapıyoruz işte grubumuz var paşa ve kuzu sende gel lombargo ...ne bilem üle birşeyler...

meeeeee:Kuzu :))))
  • whyhione • 23 Ağustos 2005 11:10 • #573512

geyik nedir ya geyik nedir geyik mi kaldı artık nerde eski geyikler zaten burda geyik yapılmaz peki biz şimdi geyikmi yapıyoruz bilmiyorum:)
  • Darth_Vader • 28 Ağustos 2005 04:30 • #573639

beyler yaşım 25 beyin yaşımda aynı. bana çok küfür ediyorsun diyen şahısın bulunduğu kolonide sarfettiği küfürlere eğer bakarsak kim haklı görürüz

kendi kardeşime küfür edemiyeceksem kime edicem sevgili nuri cim?
    küfür yazarken yanımda oturan numan benim 2 yaş küçük kardeşim olur!!
    aldın mı cevabını tefalkuzucuk?
    ha öbür küfür yazdığım eleman da benim 3 yıl yatılı okulda beraber kaldığım dostum..ona da istediğim gibi küfür edebilirim..
    ayrıca koloni kurallarında edebilirsiniz yazıyo..
    yazmasa bile koloni komseri benim kardeşim, beni koloniden atarsa kafasını kırarım:))
    ayrıca o koloni de önce küfreden başkalarıydı, ben karşılık verdim sadece..
    onun dışında herhangi bir insana küfür yazdığımı gören olmuş mu bi sor bakalım..
    eğer bana ettin abi diyecek birisi çıkarsa gel suratıma on santimden tükür derim ben de..
    ama sen yüzünü görmediğin insanlara rahat koltuğunda oturup hiç utanmadan küfür edebiliyosun tava beyinli nuri ciğim..
    senin olduğun bir yer zaten pistir nuri boşuna uğraşma..
    diyeceğim bu kadar..

saygılarımla..

s.t.c.o.p.
  • metalkuzucuk • 28 Ağustos 2005 10:13 • #573642

sen ne diyon be sanal çocuk..ne küfrü filan vs...banane olum hayret bişe ne yaparsınız yapın hatta dandik koloninizden şimdi çıkıyım sinir oluyorum ya sanal alemi gerçek hayatla bağdaştırıyorlar..bi de bi ton yazı yazmış enayi..muhahaaaaaaa...benim işim gücüm var sizin gibi baba parası yemiyorum şurda 2 geyik yapıyoruz asıl sizin için kolay orda oturup yazmak şu kullandığım pc adsl ücreti hepsi bana ait.bi kez daha diyorum gelin görün kocaelinin şirin ilçesi gölcüğe ve beni sorun tanıyanlara beni tanımak bile ayrıcalıktır hayatta kimseye kin tutmam hep güleryüzlü kalırım sizde bana sataşmadan gül gibi geçinin gidin işte...o yüzden burda 2 geyik yaptıysak sokak dilinden örnek verdiysek af ola hangimiz böyle konuşmuyoruz ki kızı erkeği ..no polemik yes love..puahahaaaaaaaaaa..
  • Darth_Vader • 28 Ağustos 2005 13:45 • #573645

ufak bi yanlış anlaşılma var sanırım, burda sanal çocuk olan sensin tefalkuzu..ben kendi bilgisayarımı bi okulun sınavında birinci olarak kazandım..internetimi babam ödüyo evet..ama bu onun sorumluluğu..ben 17 yaşındayım ve hala kendi paramı kazanacak durumda değilim, okumam gerekiyo..ama sen 25 yaşında olmana rağmen hala utanmadan baba parası yemiyorum diyebiliyosun..bu övünülecek bişey değil ki!!zaten yememen lazım..
    beş para etmez insanların beş para etmez lafları..
    polemik deme şuna tartışma de ayrıca..
    ve bana bi ton yazı yazmış diyen sen bi benim kadar yazmışsın nuri ciğim..
    enayi kim oluyo bu durumda??

saygılarımla..

s.t.c.o.p.