Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

cırcır vırvır formu geri açılsın....

• _DEATH___ • 19 Ağustos 2005 20:58 • #573447
    [::K.İ.L.İ.T::][alıntı]abi niye kapattın boşver ya boyun eğmeyelim yıkılmayalım ayakta kalalım :))[/alıntı]

yıkılan yok emre...

bu yenilgi falan değil yani...

bazı dostlukların yıkılmaması içindi...
  • gitarTELi • 19 Ağustos 2005 22:12 • #573448
    [::K.İ.L.İ.T::]
  • nick mason • 20 Ağustos 2005 01:59 • #573449
    [::K.İ.L.İ.T::]cırcır vırcır açılsın kampanyasıııı :)

Arkandayım Death sonuna kadar...
  • _DEATH___ • 20 Ağustos 2005 08:33 • #573450
    [::K.İ.L.İ.T::]evet bunu kampanyaya bile çevirebiliriz...

bence GRJ yönetimiyle sıkı bir pazarlığa girmek gerekiçek...

küfür hakaret küçük düşürme gibi mesajların denetimini bize versin mesela...

çok mu ağır bir istek oldu bilmiyorum ama sohpet odasının denetiminide bir ara başkalarına bırakmışlardı...

forumdada neden böyle bişey olmasın...
  • Shit_Happens • 20 Ağustos 2005 09:38 • #573451
    [::K.İ.L.İ.T::]peeeeh.. ne komik çocuklarsınız siz yaa.. moahaha... olum bi koloni işini resmen yılın olayı yaptınız.Ne kadar büyüdü yaa.. şimdi gidicem bende "çok yeni geyik kolonisini" açıcam.. :))) bırakın ya.. cırcır vırvır ı açsalar iyi olur heralde. bende isterim ama daha önceden bekçi nin vs. bu konudaki tutumunu düşünüyorum.. Bence kesinlikle açmaz. adama geri adım atmıyor ki :))) nese yaa.. takılın siz.. böyle koloni falan büyütmeyin. yok cenaze.. peeeh :)
  • _DEATH___ • 20 Ağustos 2005 09:59 • #573452
    [::K.İ.L.İ.T::]olum mesajı g."le mi okuyon...

orda zaten büyütmeyin diye dil döktük...
  • Shit_Happens • 20 Ağustos 2005 10:18 • #573453
    [::K.İ.L.İ.T::]ulan dıro.. büyütmeyin diyosun. bütün mesajları okudum.. bu büyütmemekse.. gerisini bilmiyorum artık. peeeh.. ne yaparsan yap zaten senin yaptığın işe ben akıl erdiremiyorum.
  • -jackal_musty- • 20 Ağustos 2005 10:44 • #573454
    [::K.İ.L.İ.T::]halil helal olsun..sonunda doğruyu yapıyosun ..koloniyi kapatman en doğrusu..geyik yapmak haram oldu www.garaj.org'da

terli anlından öpüyorum halill =)

saygılar....

:D MuStY
  • metalkuzucuk • 20 Ağustos 2005 16:38 • #573456
    bundan sonra yalnız ciddi mevzular garajda...

• Paşam • 20 Ağustos 2005 16:53 • #573457
    bundan sonra yalnız ciddi mevzular garajda...

ulan sayın teneke danacık. zaten senin giripde huzurunu kaçırmadığın tek bir müessese varmı ?.
    senin yüzünden iki köy arasında kan davası bile çıkmıştır.millete senin arkanda olmak istiyorum felan deyipde tek akıllının sen olduğunu sandığın sen kadar yuvarlak bu gezegende senin aklından beş boy ilerde beyinler var. senin güttüğün koyun kadar benim eğittiğim çoban var sayın danacık.
    Allaaşkına şu sitede seni seven bir tek adam varmı ?. bir tek kişi şu foruma yazsın desinki, ben bu adamı severim ve desteklerim. zannetmemki bulasın. çünkü herkes senden nefret ediyor.
    arada sırada ortaya çıkıp ona buna sataşıp insanları uyuz edip pis pis sırıtmakdan ne zevk alıyorsun bilmiyorum ama sana bildiğim bir şeyi söyliyim : pek yakında seni bir dost ziyaret edecek. bu yönde duyumlarım var. kendisi sana geldiği zaman baki selamlarımı ilet.
    allaaan dünya boş kalmasın diye yarattığı beyinsiz yaşam formu