-
bu mesaja gelen cevaplari okumadim ama seninkine bakinca--yani anlam veremedim---neden Allah birseyler yapsin? onu anlamadim...ne ilgisi varki.:S
-
GARAJ ÜYELERİNİN RAPÇİLERE KARŞI Bİ GICIKLIĞI GERÇEKTEN VARMI?
Bende rapçiyim gıcığı olan varsa açıkça sölesin :P
-
garajda hala aynı tipler var ve ısrarla devam ediyorlar ben bile 2 ay anca takılabildim kepenkleri indirdim sonra..
istikrarınızdan dolayı kutluyorum sizleri..
vay bee..
-
sende mi kız msn'i eklemeye geliyodun garaja..
dürüstlüğünü tebrik ettim arkadaşım ama bak bu hiç hoş bi davranış değil..
iki arada bi derede bıraktın beni..
-
yok,ben geçen sene,keskin zekam ve üstün birikimile gençlere yol göstermek,müzik zevklerinin gelişmesini sağlamak,daha sağlıklı nesillerin yetişmesine katkıda bulunmak için giriyordum garaja,
genellikle..
-
aslında söylemek istediğim şuydu ben garaja takılırken 2 senelik(belki daha fazla bilemiyorum tam olarak) elemanlar vardı garajda muhabbetde gayet hoştu o aralar onlar forumu bırakmamışlar sımsıkı tutunuyorlar hala,mesela affedilmeyen,kuzucuk,ibanetze vs.. gibi..
anlıyacağın söylediklerin hiç hoş değil ve alakasız..
PYFOYB...:)
-
YUhanzi!
hale jale:) koptum yaa
ya bu olayın bi son bulmasını isteyenler gerçekten de ya engellesinler ya da hiç yazmasınlar!:)
-
yani arkadaşlar tüm yorumları okudum ve nerdeyse hepsine katlandım işi iyice karı muhabbetine çevirdiniz yok parfüm kokusu yok pembeli morlu olayları sizi ekleyenleri engellemek sanırım bir tuşa bağlı olay o kadarda abartılacak bişey değil ve ben bu konuya yorum yapmanın tam ortasındayım aman tanrım
-
benden bahsediyor benden nihahaha
-
niye yazıosun ozaman msn i oraya onu gören ekler tabi kardeşim biraz da adamın dedii doğru kaşınıyosunuz