-
en son müzik dinlediğimde kültablasında izmarit yaşındaydm..kardak'a ithaf
Ben simdi kadin mi ariyorum nedir anliyamadim da bir turlu. Kadin bakmak cok acayip bir durumdur ozgur ruhlar surekli kadin bakarlar, mesela bir fuara katilirsiniz sonra bir bakmissiniz ki fuarda sergilenen alet edevat pek de ilginizi cekmemistir, ne de olsa etrafinda
daha enteresan canlilar gezinmektedir. Kendimi suclayamam ne de olsa ademoglu surekli umumi bir vaziyettedir(bkz:can yücel) Kadin bulmak iyidir, en azindan yaraticiligi artirir. Kabizliga iyi gelir
Bol bol kadin bulun buldurun sevgili kardeslerim. Yalniz olmuyor.
-
en son müzik dinlediğimde kültablasında izmarit yaşındaydm..kardak'a ithaf
kadın evet. çok iyi bir şey yahu kadın. seviyorum kadınları. biraz fazla konuşuyolar bazen biraz fazla sigara içiyolar bazen biraz fazla düşündürüyolar ama olsun. kadını yalnız bırakmamak lazım, üşür sonra, o yüzden ben gidiyorum..
-
şikayetçiysen şöyle yapacaksın. Allah yapar bişeyler demene gerek yok Allah akıl vermiş sen de kullan işte..
herşey açık profilde. çok basit
. "mail adresim görünmesin" i işaretle
. sonra "garajda arkadaşlık olayına karşıyım" ı da işaretle
. o da yetmiyorsa zamanında Affedilmeyenin sağolsun fikriyle de oraya "eşdost dışı mesaj almak istemiyorum" seçeneği eklendi onu seç. olsun bitsin
ben dün merak ettim (çok meraklıyımdır:) ) eşdost dışı mesaj almak istemiyorum seçeneğini kaldırdım. ama arkadaş istemiyorum seçeneği seçili duruyordu. ona rağmen anında mesaj geldi. Dakikasında. Çok güldüm:) ve tanışmak istiyorum msn adresim şu şeklinde olan da var aralarında.. isteyen olursa bende bol miktarda msn adresi var :) şikayet etmezler zaten onlar da arıyor :)
kitleyin şu topiği artık :)
-
kilitlenmeden önce garajdaki bütün yakışıklılara msnimi vermek istiyorum. çokseskikı
[email protected]
telefon numaram da 0900 300 30 30
sıcak sohbetler, ateşli dostluklar için
arayın ne duruyorsunuz
-
ya öyle bir adres varsa:) kontrol ettin mi? kızın başı yanmasın:)
gerçi böyle bi adres alan kız için çok mu iyi niyetliyim ne :)
-
Merak etme. ç ve ı harfleri kullanılamıyor kullanıcı adı alınırken. Öyle bir kız varsa da eminim bu hareketimden dolayı çok müteşekkir olacaktır bana.=)
-
Bence genelevlerde doğum kontrolü olayı pek önemsenmiyor
istenmeyen gebeliklerden mamul bebelerde buraya arada uğrayıp bir yokluyorlar ortalığı
ondan sonra bu tuzağa düşen kızlarımızda feryat ediyorlar
-
Merak etme. ç ve ı harfleri kullanılamıyor kullanıcı adı alınırken. Öyle bir kız varsa da eminim bu hareketimden dolayı çok müteşekkir olacaktır bana.=)
sağol aydınlattığın için ben bunu zaten meslek itibari ile de biliyorum. hatta o kadar ki çiğrem@ bilmem ne dediğinde cigdem yazıyorum yani direkt. sağol..
neise.
iyi sen salla birkaçtane isim daha bu şekilde.. kızların hepsi sana dua etsin.
-
ehe sonunda ben de o hatayı yapıp 2 kere gönder demişim yazıyı, sildim çok yer kaplamasın.
-
Eheheh, herhalde biliyorsun canım, sonuçta internet kullanıcısıyız hepimiz de. Ben sadece "aha, çok seksi kızmış ekleyem hacım" diyerek olduğu gibi kopyalayan sonra da "ya bu kız beni engelledi mi yoksa?" diyen mart ayının havasına iyice irmiş abaza arkadaşlarımza iyilik olsun diye yazdım.