Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaja sadece kız msn si eklemek için gelenlere sonnn !!!!!!!!!!!!!

• Serpent_King • 27 Şubat 2006 02:24 • #575471
    c

deli kadir ulan modu olmuş burda :)
  • nazmiyyeaah • 1 Mart 2006 10:02 • #575491
    YUhanzi!

ÇÜŞŞŞŞŞ OHAA diyorum pess !! kelimelerim kifayetsiz kalıyor anlaşıldığı üzre...

bi de diken mi battı bişey demiş, yarı karanlık ortamda assolist havalarında diye, ben ona kısaca gotik karı diyorum. taksim kadiköy hattında yanaşılan her liman gayet misafirperverdir bu camiada.

yanısıra garaja kız msn i eklemek için gelen tür konuya aynın şöyle girer:

msn var mı? eklesene beni [email protected] n b r? asl? m r b diyerek 1 kelimeyi düzgün yazmaktan aciz şekilde (ya da) infonda bişey görmüştür ve onu beyin yerine başka bi organı ile (mesela pankreas) anlamaya kasmıştır ve ordan aklı sıra muhabbet açmak ister.

veya hatun ise([email protected])
  • günseli • 1 Mart 2006 10:42 • #575493
    en son müzik dinlediğimde kültablasında izmarit yaşındaydm..kardak'a ithaf

msn vakalarının yanısıra bir de benim(tamamen yanlışlıkla yaptığım)gibi''körler sağırlar birbirini nasıl ağırlar?''durumlarıda oluyordur sanırım.anlatayımda gülün bari (aman aptalığımı bombardımana koymayın):adamın biri pat diye mesaj attı,bende öyleydi böyleydi deyip yazışmaya başladım.sonra bu kişi kimmiş bi bakayım dedim.her şey normal buraya kadar:)profiline bakmam gereken değilde çok alakasız birisinin profiline bakıp,çok alakasız o kişiyi(kendisi olaylardan habersiz)yalancı olmakla suçluyorum.ve komik yazışmalar başlıyo kimin kim olduğu anlaşılamayan,problemse sadece benim dikkatsizliğim:)..kardak çok ama çok özür dilerim.
  • -TormentoR- • 1 Mart 2006 11:45 • #575494
    en son müzik dinlediğimde kültablasında izmarit yaşındaydm..kardak'a ithaf

msn eklendikten sonra hoşuna gitmezse sağ üstteki BLOCK tuşunu kullanabilirler. Bu tür şeylere kafa yormaya bile gerek yok.
  • gitarTELi • 2 Mart 2006 22:47 • #575535
    YUhanzi!

ali veli selami :D

yardın hala beni ya
    hihhahhohoh
  • TheCanMeButThe • 2 Mart 2006 22:51 • #575538
    YUhanzi!

yarıkTeli
  • TurkishMetal • 2 Mart 2006 22:51 • #575539
    c

kadın erkek farketmez beni seç beni ekle.
    yinede iki bira çaktım be
  • beware_world • 4 Mart 2006 09:08 • #575557
    abi sacmalamayın yaww msn den rahatsız olan varsa koymaz msn ini bu dunyanın her forumunda boyledir cahil cahil konusmayın yok birileri bana soyle diyor ben icabına bakarım nereye bakıyorsun yahu garaj her ne kadar muzik agırlıklı bir site isede burda chat de yapmak mumkun yoksa sadece forum koyarlardı o kadar uyeler arası mesaj yazma diye bir sey olmazdı!!yani rahatsız olan arkadaslar varsa yapması gereken tek sey profiline girip msn kaldırmak bu kadar basit....GEREKSİZ BİR BASLIK!!
  • ibanetze • 4 Mart 2006 09:42 • #575559
    YUhanzi!

:))
  • REaDinGMyeYEs • 5 Mart 2006 02:20 • #575580
    c

deli kadir ulan modu olmuş burda :)

o oyle degil..

ben kadir..
    kim??
    deli kadir uleyynn..

ya valla olanlara oyle gulup geciyorum..

koptum yine..
    hsuahsuahsauhsuahsuhsauha..

siz devam edin bea.. iyi gidiyordu..

shaushuashuashuashuahuahahuas

<Mc Meltem>