-
ya evet bu msn ekleme işi çok uyuz bi durum cidden ilk başta sanırım tam olarak ne için yazıldığını kestiremediğim için yazmıştım sonra sürekli eklemeye başladılar uyuz oldum engellemekten silmekten canım çıktı şimdi galiba msn adresim görünmüyo değiştirdim sanıyorum ama öylemi bilmiyorum ya arkadaşlar benim msn adresim görünüyo mu orda_?
-
msn yazmak demek gel beni ekle mi demek mi abazalık yapmak şart mı? erkek olarak yazınca beni ekleyin mi diyorum..
beyin denilen şey neye yarıyor acaba??
eklemek istiyorsan önce mesaj atarsın bi yoklarsın görgü kuralı diye bir şey var..adam olun azcık...
birine versen 10 tane vermediğin ekliyor..
-
birinin nicki DEVİLLL
-
Son yetmez ÖLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜM...
-
İyide ben erkeğim ona rağmen kaç kişi geliyo msn eklemesi gerekenlerde var grup için satılıkllar için onlarada tek tek msn yazamamya
-
salla gitsin... hem yaz msn ni ulu orta yere sonra eklemesınler bak sen su işe :P ala ala
-
haklısın janmıda direk zaten mesaj atıyorlar öliimki bi kıs mesaj atmadı şmdie kadar
-
DURUM ÇOK KÖTÜ BENCEDE..Millet iyice saçmalamış...Yeter abi yaa tak etti..Hergün müzikle alakasız onlarca kişiden mesaj almak zorundamıyız????
-
Bizde zaten bunu diyoruz..saçma sapan insanlar gelip sadece farklı emeller için yazıyorlar..burası müzik sitesi saçmasapan aşk sitesi değilki kardeş....
-
Bizde zaten bunu diyoruz..saçma sapan insanlar gelip sadece farklı emeller için yazıyorlar..burası müzik sitesi saçmasapan aşk sitesi değilki kardeş....