-
diyelimki oyle
hahaha evet tam üsütüne bastın.
hatta o forumun bak bir örneği var...
cırcır vırvır forumu kolonisi :) gelde gör.
-
diyelimki oyle
yuppiii yeni bi geyik başlığı açılmış yaşasın...
-
Önemli duyuru
Anlıyorum ki aranızda hiç arif yok... İlla tarif mi edeceğiz, illa el yordamı ile olacak herşey..
Evet arkadaşlar topic, başlık veya söylenilenler ile ilgili sıkıntısı olan iskeleye yanaşsın, demirlesin... Masalsı bir anlatımla, gösterim süresi bin ila bin bir gece arasında sürecek olan anlatımımız ile son bulacak; havsalanıza sığdıramadıklarınız. Vel-hasıl sığdıracağız...
Herkes gelirken üzerindeki yalanları vestiyere bıraksın.
Önemli not: Sadece insanlar girebilir. Bir de dört ayaklı hayvanlar!
-
Önemli duyuru
ay havsa ne yaa.. ayrıca aramızda Arif var
-
Önemli duyuru
ay havsa ne yaa.. ayrıca aramızda Arif var
...
sözlüğe bak. ve Arif varsa senin ve O'nun için tarife gerek yok belli ki..
ve havsa değil...
havsala*
bkz. tdk.
www.tdk.gov.tr/tdksozluk/sozara.htm
-
Önemli duyuru
prd yanlış okumuşum da yine de fikrim aynı yani. sanırım site sürekli açık önünde :)
seni bize Türkçe öğretmen için mi gönderdiler
-
Önemli duyuru
Karanlığın rahminde rakseden çılgın bir kelebeğim ben, kanatların rengarenk. Yoluma dikilen cüsseli cesetler, ciğeri beş para etmez, sokağımın kedilerine emanet. Öcüler menüsünde birinci sıradaki korkuyum ben. Bozguna sürgün edildim, sakalım kirli, katran karası. Buradayım hem orada
Tatlı rüyaların tam ortasına saplanan öfkeden mızrak!
Gözbebeklerimdir fünyesi çekilmiş bomba; bakışlarım çıplak ve soğuk, her an tetikte
Kelimelerin ve cümlelerin derin nutuklar tanrısına kurban edildiği bir ülkede itirazın diliyle konuşmayı öğrendim. Suretim kayıtlarda şüpheli, iflah olmam. Yüreğimin sesine koşuyorum. Yazıklanma kahır gömleğimin yakasındaki kirdir yıkasan da çıkmaz. Ne kaldı ki düşler bahçesinden devşireceğim yepyeni bir gün doğumuna.
-
Önemli duyuru
bari bi kaç cümle kendinden katsaydın
http://www.blogcu.com/zupermen/%20-%2046k
Karanlığın rahminde rakseden çılgın bir kelebeğim ben, kanatların rengarenk. Yoluma dikilen cüsseli cesetler, ciğeri beş para etmez, sokağımın kedilerine emanet. Öcüler menüsünde birinci sıradaki korkuyum ben. Bozguna sürgün edildim, sakalım kirli, katran karası. Buradayım hem orada
Tatlı rüyaların tam ortasına saplanan öfkeden mızrak!
Gözbebeklerimdir fünyesi çekilmiş bomba; bakışlarım çıplak ve soğuk, her an tetikte
Kelimelerin ve cümlelerin derin nutuklar tanrısına kurban edildiği bir ülkede itirazın diliyle konuşmayı öğrendim. Suretim kayıtlarda şüpheli, iflah olmam. Yüreğimin sesine koşuyorum. Yazıklanma kahır gömleğimin yakasındaki kirdir yıkasan da çıkmaz. Ne kaldı ki düşler bahçesinden devşireceğim yepyeni bir gün doğumuna.
-
Önemli duyuru
ahmet usta
-
Önemli duyuru
yolcu dergisinin 19. sayısında ahmet usta'nın bu yazısını "tam alıntı" olarak bulabilirsin. internette son iki paragrafı eksik.