Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

forum değil geyik alanı...(!)

• _DEATH___ • 9 Mart 2006 19:04 • #575711
    diyelimki oyle

hahaha evet tam üsütüne bastın.

hatta o forumun bak bir örneği var...

cırcır vırvır forumu kolonisi :) gelde gör.
  • death_glory • 9 Mart 2006 21:06 • #575712
    diyelimki oyle

yuppiii yeni bi geyik başlığı açılmış yaşasın...
  • herhangibiri • 9 Mart 2006 21:34 • #575713
    Önemli duyuru

Anlıyorum ki aranızda hiç arif yok... İlla tarif mi edeceğiz, illa el yordamı ile olacak herşey..
    Evet arkadaşlar ”topic, başlık veya söylenilenler” ile ilgili sıkıntısı olan iskeleye yanaşsın, demirlesin... Masalsı bir anlatımla, gösterim süresi bin ila bin bir gece arasında sürecek olan anlatımımız ile son bulacak; havsalanıza sığdıramadıklarınız. Vel-hasıl sığdıracağız...
    Herkes gelirken üzerindeki yalanları vestiyere bıraksın.
    Önemli not: Sadece insanlar girebilir. Bir de dört ayaklı hayvanlar!
  • dilek • 9 Mart 2006 22:36 • #575717
    Önemli duyuru

ay havsa ne yaa.. ayrıca aramızda Arif var
  • herhangibiri • 9 Mart 2006 22:53 • #575718
    Önemli duyuru

ay havsa ne yaa.. ayrıca aramızda Arif var

...
    sözlüğe bak. ve Arif varsa senin ve O'nun için tarife gerek yok belli ki..
    ve havsa değil... havsala*
    bkz. tdk.
    www.tdk.gov.tr/tdksozluk/sozara.htm
  • dilek • 9 Mart 2006 23:03 • #575720
    Önemli duyuru

prd yanlış okumuşum da yine de fikrim aynı yani. sanırım site sürekli açık önünde :)

seni bize Türkçe öğretmen için mi gönderdiler
  • herhangibiri • 9 Mart 2006 23:13 • #575722
    Önemli duyuru

Karanlığın rahminde rakseden çılgın bir kelebeğim ben, kanatların rengarenk. Yoluma dikilen cüsseli cesetler, ciğeri beş para etmez, sokağımın kedilerine emanet. Öcüler menüsünde birinci sıradaki korkuyum ben. Bozguna sürgün edildim, sakalım kirli, katran karası. Buradayım hem orada
    Tatlı rüyaların tam ortasına saplanan öfkeden mızrak!
    Gözbebeklerimdir fünyesi çekilmiş bomba; bakışlarım çıplak ve soğuk, her an tetikte
    Kelimelerin ve cümlelerin derin nutuklar tanrısına kurban edildiği bir ülkede itirazın diliyle konuşmayı öğrendim. Suretim kayıtlarda şüpheli, iflah olmam. Yüreğimin sesine koşuyorum. Yazıklanma kahır gömleğimin yakasındaki kirdir yıkasan da çıkmaz. Ne kaldı ki düşler bahçesinden devşireceğim yepyeni bir gün doğumuna.
  • TheCanMeButThe • 9 Mart 2006 23:18 • #575723
    Önemli duyuru

bari bi kaç cümle kendinden katsaydın

http://www.blogcu.com/zupermen/%20-%2046k

Karanlığın rahminde rakseden çılgın bir kelebeğim ben, kanatların rengarenk. Yoluma dikilen cüsseli cesetler, ciğeri beş para etmez, sokağımın kedilerine emanet. Öcüler menüsünde birinci sıradaki korkuyum ben. Bozguna sürgün edildim, sakalım kirli, katran karası. Buradayım hem orada
    Tatlı rüyaların tam ortasına saplanan öfkeden mızrak!
    Gözbebeklerimdir fünyesi çekilmiş bomba; bakışlarım çıplak ve soğuk, her an tetikte
    Kelimelerin ve cümlelerin derin nutuklar tanrısına kurban edildiği bir ülkede itirazın diliyle konuşmayı öğrendim. Suretim kayıtlarda şüpheli, iflah olmam. Yüreğimin sesine koşuyorum. Yazıklanma kahır gömleğimin yakasındaki kirdir yıkasan da çıkmaz. Ne kaldı ki düşler bahçesinden devşireceğim yepyeni bir gün doğumuna.
  • herhangibiri • 9 Mart 2006 23:25 • #575724
    Önemli duyuru

ahmet usta
  • herhangibiri • 9 Mart 2006 23:25 • #575725
    Önemli duyuru

yolcu dergisinin 19. sayısında ahmet usta'nın bu yazısını "tam alıntı" olarak bulabilirsin. internette son iki paragrafı eksik.