-
hep bakıyorumda garaj ve kadınlar şu bu..
noolucak bu kızların hali..
bi kerede garaj ve erkekler olsun bakalım..
noolucak merak ettim :D
<Mc Meltem>
-
bi temel atsaydında bizde tuğla koysayfık yaa :)
saygılarımla
pesimist
-
allaım garaj ve nonoşlar diye başlık açcem ben ama bekçi malum
-
sakıncalı bir başlık açmışsın zaten garajın en büyük derdi bazı erkek modellleri..
-
topic amacı nedir ?merak ettimde...
:D MuStY
-
forumda garajdaki erkeklerden şikayetçi çok mesaj okudum. ama madem böyle bir konu açıldı şunu da belirtmek isterim, cinsiyetinizi belirtmeyen bir nick alırsanız ve üstüne garajın arkadaşlık yönüne sıcak bakmıyorum derseniz, o istemediğiniz garaj erkekleri size bulaşmaz. haklarını da burda teslim etmek gerek ;)
-
garaj ve erkekler..
e yani buna ne yazıcazki..
bi erkek olarak kitlendim kaldım..
...
şikayet eden kızlar bencede erkeksi bi nick alarak bu konuya bi çözüm bulabilirler..
derlerse ki;ya burda bari özgür olarak nick seçebilelim,o zaman üyelik formuna "kızlara asılırsam Allah benim belamı versin" şeklinde bişi eklenirse,bu konuya kesin çözüm bulunacağı kanısındayım..
nerden böyle bi kanıya vardım..?
vardım işte..
herşeyin bi nedeni olması gerekmiyo..
(amaan..5 saat derse girdim mazur görün..5'i de ingilizce..)
-
Hihihih, güzel konu aslında. Ne bileyim erkek dediğin zaten abaza olur. Ne gerek var bu kadar büyütmeye canım? Bırakın n'apacaklarsa yapsınlar.
Her neyse, burada çok sağlam abiler var ya. bigboots vardı bir zamanlar, severdim onu. Affedilmeyen'i zaten herkes severdi. Sonra nofx'in büyük hayranıydım. Güzel ya... Garaj çok kafa erkekler var, falan filan...
-
:D
-
sosyal içerikli mesaj topic amaçlarında öncelikli tercihtir
bu topic amacında da aynı durum söz konusu zaten :)