Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj ve Erkekler

• REaDinGMyeYEs • 31 Mart 2006 12:02 • #575912
    Sacredsoul.. sus bakıyım sen..
    içini bilirim abi ben senin.. bu arada baktınmı diziye:D

ehem ehem.. konuya gelelim :D
    mesela nem diğer konuda demişki..
    çünkü ölmüşsündür. zaten bazı kadınlar seni öldürür ister istemez. sen kadını öldürdüğünü zannetsen de. ha bir de o mesele var. doğan bir şeyin bir diğerini öldürmesi.

peki hiç düşündün mü sevgili nemcim.. acaba ben bu kadına yeterince sevgiyi verdimmi.. okşadınmı saçlarını? sordunmu derdini??
    hiç kimse kimseyi öldürmemeli bence.. zannetmemelide öldürdüğünü..
    neden insanca yaşayıp gitmiyoruz??
    tamam bizde sütten çıkmış ak kaşık değiliz tabi ki, aramızda acı çektirmeyi seven manyaklarda var.. (kadınlardan bahsediyorum) ama eğer madem üzüyorsa seni.. terket gitsin..

bi bak etrafına.. nice iyi kalpli kadınlar var..
    hem unutmayın ki onlar olmasaydı sizde olmazdınız ve unutmayalım ki aynı şey bizim içinde geçerli..
    ne olurdu sanki dünyada savaşlar olmasaydı.. açgözlülük olmasaydı.. dışlama yalan dolan vb. gibi şeyler olmasaydı ne olurdu sanki..
    kadınlardan gocunacağına bu dünyadaki hak yiyen ve ağızlarından konuştuklarında zehir akan insanları eleştirelim..

sakın yanlış anlama beni bunuda belirtiyim..
    haklısın yinede ama tüm kadınları aynı rafa koyamazsın..
    çünkü hepsi aynı değiller..

unutmaki senin dediklerinde erkekler için geçerli.. bugün bi bayan istanbul sokaklarında yanlız başına yürümekten çekiniyor..
    belkide ondandır bu tavırları..
    başka ne diyebilirim ki ben..
    ama bi yerde burayı evim kadar sıcak buldum.. çok iyi insanlarla tanıştım.. aralarında tripci olanlar boldu ama :D
    yinede çoğu anlayışlı insanlar..

o yüzden sık sık yüzünüze vuruyorum.. garajın insanları gibisi yok..

heryerde Barış, Mutluluk, Huzur olması dileğiyle..

saygılar..

<Mc Meltem>
  • sacredsoul • 31 Mart 2006 13:21 • #575913
    eheuhe:) tamam susuyorum.. yalnız konu erkek-kadın ilişkilerine giderse hiç çıkamayız ona göre.. sonra saç başa girmeyelim..telaşlanmaya gerek yok tencere kapak herkes bulur yolunu biyerde... buarada izleyemedim bil bakalım tv nin hakimiyeti kimdeydi.. sen anlatırsın yine kızmazsan eğer:) hade hayırlı işler..

WoTKaCI
  • aydngelnseslr • 31 Mart 2006 13:33 • #575914
    zaten yaptığın alıntının sahibi, bazı kadınlar demiş, tüm kadınları aynı rafa koymamış dikkat edersen.
  • JacKDanieLs35 • 31 Mart 2006 17:52 • #575915
    Hiç birini tanımadım. Zira ilgi alanım değil :)
  • dexter_holland • 31 Mart 2006 19:39 • #575916
    Nem galiba Bukowski'nin Kadınlar'ının etkisinde kalmış haklı olaraktan. Haksız mıyım? Beni de etkilemişti. Ve katılıyorum, kadınlar erkekleri öldürür, bu yüzden ne yaparsanız yapın, düşük kadınlara yönelin.
    Ve, bu konu erkeklere atfedilmiştir. Konuya devam. Sizin sevdiğiniz erkek garaj üyeleri?
  • REaDinGMyeYEs • 31 Mart 2006 19:57 • #575917
    eskiyi yeniyi at çöpe gitsin,

yeninin onun bahsettiği bazı dediği kadınlardan olduğunu nerden biliyor..

öldüren kadınlardan bahsetmiş kendisi bazı diyerek..
    amacım zaten taş atmakta değil..
    bakalım..

ne olucak bu terkedilen ve aldatılan kızların halii

<Mc Meltem>
  • sacredsoul • 31 Mart 2006 20:06 • #575918
    Garaj ve Erkekler ve Nemfoman Kadın

Nemfoman kadın akşam dolaşırken birden bire korkunç bir ... yapma isteği gelir.
    Etrafta kimse yok ve çıldıracakken bir kilise görür ve içeri girer.

Kilisede kimse yok ama nöbetci papazı görür.

Papaz: Kızım gecenin bu vakti ne istiyorsun.

Kadın: seni istiyorum senii..

All beni all..

Papaz: kızım neler sacmalıyorsun burası kilise.

Kadın: umurumda değil benimle seviş hemen senin olacağım..

Papaz: kızım saçmalama ben bir papazım yapamam.

Ardından kadın soyunur ve yere uzanır.
    Muhteşem güzeldir ve kendisinine dokunur..

Papaz ise oan terlemeye başlar ve ne yapacağını bilemez halde çarmıhtaki isaya döner.

Yüce ise benim ne yapmam lazım bana söyle ne olur..

İsa ise seslenir.

Çöz beni salak çöz!

düşük kadın dediğin bu olsa gerek;))
  • dexter_holland • 31 Mart 2006 20:35 • #575919
    Garaj ve Erkekler ve Nemfoman Kadın

Ah, hayır ben birşey demek istemedim oradan. Kitaptan alıntı yaptım kendimce. Yanlış anlamayınız lütfen.
  • REaDinGMyeYEs • 31 Mart 2006 20:55 • #575920
    Garaj ve Erkekler ve Düşük Kadın

nıhahaha..

sacredsoul abi yaa.. :D

manyaksın sen :P
    bi okadarda haklısın.. abiii.. ben burada erkekleri aşşalamıyorum ki..
    sen niye dışlıyorsun..

değilmi sacred..

yok düşük demekle neyi kasdettin açıklamanı isterim..

bizim saygımız var.. seninde olsun..

saygılar..

<Mc Meltem>
  • violoncellist • 1 Nisan 2006 10:41 • #575921
    Garaj ve Erkekler ve Düşük Kadın

Garaj ve Kadınlar, Garaj ve Erkekler... Sıra hangisinde? Garaj ve 'Ne İdüğü Belirsizler(!)' diye de bir başlık bekliyorum ben dört gözle.. Bırakın bunları arkadaşlar, muhabbetinize bakın. Muhabbetinden hoşlanmadığınız birileri olursa gereğini yaparsınız. Bu illa ki kadınlar erkeklerin muhabbetinden, erkekler de kadınların muhabbetinden rahatsız olacak anlamına gelmiyor. Korkarım ki bu başlıkların sonu 'Kadın Hakları' gibi konulara da dönüşecek :) Şurda müziksever insanlar toplanmış, tartışıyor, muhabbet ediyoruz işte. Ötesi fazlalık bence. Kadın, Erkek gibi iki gruba ayırmak fazlalık ve gereksiz... (Mahrem, Namahrem gibi oldu bu da :))
    Saygılar...