Sacredsoul.. sus bakıyım sen..
içini bilirim abi ben senin.. bu arada baktınmı diziye:D
ehem ehem.. konuya gelelim :D
mesela nem diğer konuda demişki..
çünkü ölmüşsündür. zaten bazı kadınlar seni öldürür ister istemez. sen kadını öldürdüğünü zannetsen de. ha bir de o mesele var. doğan bir şeyin bir diğerini öldürmesi.
peki hiç düşündün mü sevgili nemcim.. acaba ben bu kadına yeterince sevgiyi verdimmi.. okşadınmı saçlarını? sordunmu derdini??
hiç kimse kimseyi öldürmemeli bence.. zannetmemelide öldürdüğünü..
neden insanca yaşayıp gitmiyoruz??
tamam bizde sütten çıkmış ak kaşık değiliz tabi ki, aramızda acı çektirmeyi seven manyaklarda var.. (kadınlardan bahsediyorum) ama eğer madem üzüyorsa seni.. terket gitsin..
bi bak etrafına.. nice iyi kalpli kadınlar var..
hem unutmayın ki onlar olmasaydı sizde olmazdınız ve unutmayalım ki aynı şey bizim içinde geçerli..
ne olurdu sanki dünyada savaşlar olmasaydı.. açgözlülük olmasaydı.. dışlama yalan dolan vb. gibi şeyler olmasaydı ne olurdu sanki..
kadınlardan gocunacağına bu dünyadaki hak yiyen ve ağızlarından konuştuklarında zehir akan insanları eleştirelim..
sakın yanlış anlama beni bunuda belirtiyim..
haklısın yinede ama tüm kadınları aynı rafa koyamazsın..
çünkü hepsi aynı değiller..
unutmaki senin dediklerinde erkekler için geçerli.. bugün bi bayan istanbul sokaklarında yanlız başına yürümekten çekiniyor..
belkide ondandır bu tavırları..
başka ne diyebilirim ki ben..
ama bi yerde burayı evim kadar sıcak buldum.. çok iyi insanlarla tanıştım.. aralarında tripci olanlar boldu ama :D
yinede çoğu anlayışlı insanlar..
o yüzden sık sık yüzünüze vuruyorum.. garajın insanları gibisi yok..
heryerde Barış, Mutluluk, Huzur olması dileğiyle..
saygılar..
<Mc Meltem>