Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj ve Erkekler

• dead of kings • 6 Nisan 2006 00:13 • #576002
    Yauw hep eleştirici yazıyorum biliyorum ama herhalde dünya üzerinde 1 yarışma yapılsa internet üzerinde en fazla salakca sorular bululan site deseneler sanırım bu site birinci olur beaa :D sabahdan bu zamana gülüyorum garaj ve erkekler, garaj ve bayanlar eheuheuepuahahuehue böyle 1şi yok ya soru amacını 1 anlayabilsem cevap vercemde neyse yauwww diğer sorulara 1 bakalım daha çok gülecez galiba ehueheuhepuehuehue :D
  • Patrin • 6 Nisan 2006 03:05 • #576003
    lafi agzimdan aldin haci... ama biseyler karaliyoruz yani yoksa bu dukkanda is donmez ...
  • FuL_TeLiKe • 6 Nisan 2006 22:11 • #576034
    niye erkeklerin tek düşündüğü şey seksmişkine?
    başka şeylerde düşünüyoruz..
    bende anlamıyorum..
    madem bizim tek düşündüğümüz şey seks neden bunu hep kızlar&kadınlar söyler?
    yani düşündüğümüzü bizden iyi bilen kişiler bu konuda bizden daha derin düşünüyo olmuyolarmı?
    bence kadınlar daha fazla seks düşünüyo ama erkekleri suçluyolar..
  • dilek • 6 Nisan 2006 23:14 • #576041
    Fatihcim yaa.. kutluyorum valla.. bir bayan olaraktan kesinlikle doğru söylediğini düşünüyorum. kendi adıma değil de :)) "sen seksten bakşa bişey düşünmüyosun kiii" diyen kız sayısı sayılamayacak kadar sayısız :)) çok derin düşünülüyo çookkk.. erkeğin bi kelimesinden bi bakışından anlayıveriyolar "ahaa bunun niyetini anladım beeenn" diyolar :)
    nasıl da soyutluyorum kendimi ya haha keşke erkek olsaydım diyorum ya boşuna demiyorum... ha kızlara ilgim flan yok :)
  • biittersweettt • 7 Nisan 2006 17:01 • #576049
    ee erkelr hep öyle davranıyolar hissttiriyolar onlar hissettirmedik zannediyolar kızlar daha çok duygusal olan kısmıyla ilgileniyolar

gazetede okumuştum bunu gibi çok örnek var ama 2 tane:
    BAYAN:onunla ay ışıgında oturmak ne kadar romantik
    ERKEK:burası yeterince sotemi gelen giden olur mu?

BAYAN:yanımda kendini iyi hissediyor olmalı.benimle uyumak istiyor
    ERKEK:nerden geldim buraya yahu... öylece yatıyoruz eve gidip rahat rahat zıbarsam :):)

herşey ortada....
  • dilek • 7 Nisan 2006 21:38 • #576056
    ya ben cinsiyet genellemelerini hiç sevmediğim için katılamıcam sana. haklısınn evett ben de karşılaştım öyleleriyle amaaa sannki biraz hatun kısmıyla da alakalı gibi bu düşüncelerin oluşması :)
  • FuL_TeLiKe • 8 Nisan 2006 23:40 • #576065
    sayın biittersweettt..
    gazetelerde okuduun herşeye inanmamalısın..
    bi örnek..

papa londraya gelmiş...
    gazteciler sormuş:"efendim londradaki genelevler hakkında ne düşünüyosunuz?" diye..
    papada şaşırmış tabi:"londrada genelev varmı?" demiş..
    ertesi gün manşet:"papa londraya geldi..ilk sorusu 'londrada genelev varmı?' oldu.." diye yazmışlar..

bilmem anlatabildimmi?
  • dilek • 8 Nisan 2006 23:53 • #576067
    hahaha seviyorum ben bu çocuuu :))
    benim demek istediğim de bu işte :)
  • hesil • 9 Nisan 2006 11:09 • #576068
    gözlerime inanamıyorum:S
  • Holy_Bastard • 9 Nisan 2006 12:43 • #576069
    Ya erkekler veya kadınlar diye ayrım yapmak çok saçma bence...Ne bileyim , erkeklerin üzerinde öyle bir imaj var diye sadece erkeklere yüklenmemesi lazım...Erkekler abazadır demiş dexter , kadınlar da robot değil hani :))

Samimi söylüyorum , garaj'da hiç bir kıza şu ana kadar mesaj atmadım tanışma amaçlı , bana atanlar oldu , tanıştık msn'de , muhabbet ettik , ama hiç birisi rahatsız etmedi , çoğunu da bir süre sonra görememeye başladım zaten msn'de...Ama hala konuştuklarım var , arkadaşlıktan fazlasını bulduğum değerli biri bile var :)

Garaj'ın erkekleri ve kızları arasında çok kafa insanlar var gerçekten , çoğunluk fos da olsa arada kafa olanları bulmak da garaj'ı takip edenler için çok zor olmasa gerek :)