Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Garaj ve Erkekler

• See Can Me War • 1 Nisan 2006 16:25 • #575922
    Meltemcim bırak boş işler bunlar.
  • sacredsoul • 1 Nisan 2006 17:11 • #575923
    içi Boş değişkenler mi olduk acaba¿ aaa dolu yağıyor...Kaçın kafanız yarılmasın... daha fazla uzatmaya ne hacet.. bu son noktadır.. artık burası konu içermez..;) nokta
  • Rock ım Bitti • 1 Nisan 2006 17:41 • #575924
    REaDinGMyeYEs kısmısın oh yes efet ben en başından beri kız için girdim garaja nihaaaaa ve çok kızın msn sini aldım hahaha ..
  • sacredsoul • 1 Nisan 2006 18:04 • #575925
    wayyy kutluyoruz seni çok hainsin o cam de ne anılar geçirmişsindir sen heee... msnhunter seni.. kıs olsun taştan olsun camdan olun diyosun demek...sizde böyle eğleniyorsunuz tabii..en azından kıs tavlamak için müzik aleti öğrenen yok aramızda heralde.. dökelim içimizi...

REaDinGMyeYEs canım benim ya:) zaten bisden kurtlucaksınız 100 yıla falan neslimiz tükenicek..kuruyup gidiceğiz valla hi..

ben nokta komuştum hesapta...
  • _betrola_ • 2 Nisan 2006 11:11 • #575927
    erkeklerin yüzde doksanı hiç bi zaman olgunlasmıyolar
    ..diğer kalanının da ne olduu belli değil..ve düsündükleri tek bisey var o da seks.
  • ARTİLLERY • 2 Nisan 2006 12:37 • #575929
    Her insan aynı değildir

Sen beni tanımıyorsun !...:))))
  • düşyılmaz • 2 Nisan 2006 15:50 • #575930
    betrola, seni en son forumda gördüğümde erkeklere veriştiriyordun, geldim gördüm hala aynı şeyi yapıyosun be=)
    erkeklerin yüzde doksanı hiç bi zaman olgunlasmıyolar
    ..diğer kalanının da ne olduu belli değil..ve düsündükleri tek bisey var o da seks.

değil ERKEK soyunun yüzde doksanını tanıdıgın erkeklerin bile yüzde doksanını tanımamışsın sen, ya da sana senin düşündüğün biçimde yaklaşmalarına mı neden oldun istemeden naptım bilmiyorum ama, ARTIK sakinleş.
  • asarneyeal • 2 Nisan 2006 16:03 • #575931
    erkekleri eziyor be hocam kızlar... ve bunu o kadar iyi becerebiliyorlarki hayattın içine o kadar iyi işliyorlarki farkına varılmıyor.... aslında bizmi izin veriyoruz onlarmı zevk alıyor bilmiyorum ama çekilmez bu dünya artıkın...
  • dexter_holland • 2 Nisan 2006 16:35 • #575933
    Bence (altını çizerek), "erkekler sadece cinsellik düşünüyorlar" diye ağlamak çok saçma birşey. Şu aptal toplum baskısı, yobaz ötesi insanlar olmasaydı biz (kızlar) daha beter olurduk eminim ki. Erkek düşmanlığı, erkekleri tamamen çocuk olarak görmek gereksiz birşey. Şahsen ben her zaman erkeklerin kadınlardan az da olsa daha üstün olduğunu düşünmüşümdür. Daha soğukkanlı, daha zeki oluyorlar. BENCE. Ama bu erkek veya kadın sözcüğünü kullanarak genellemek bile aptalca kanımca. Nem'in açtığı yeni konuyu takdire değer birşeydi. Readingmyeyes, üzgünüm ama bu konu Neminkinin seviyesini çıkmakta çok zorlanıyor. Karşı çıkacaksan daha iyi bir birikimle ve düşüncelerle yapmanı tavsiye ederim. Yanlış anlama, iyi, hoş kızsın. Severiz seni de ama bu konu, ne bileyim =/
  • REaDinGMyeYEs • 2 Nisan 2006 22:04 • #575934
    violoncellist..
    canım ablam ben burada biraz tebessümle konuşalım eğlenelim diye açtım bu konuyu.. yani hep bize taş atıyorlar..

benimde onlardan kalır tarafım kalmadı yani :D
    onlara uydumm..

bu garaj bağlantılık yaptı bende :D

<Mc Meltem>