-
benin tek şifrem var bişi oynatıyorum korkmayın. kendizide bişi zannetmeyin. herşeyi çok biliyosunuz dimi. baktınız haklıyım mantıklıyım işi alaya vurdunuz
-
zuhahahahahahahahahahahaha:)
-
evet ya hem diyorsun ki kapatılmalı kimse seni tutmuyor kapı açık arkanı dön ve çık istenmiyorsun artık kardeş ya yani en azından benim tarafımdan :) seni zincirlerle mi bağladık biz seviyoruz garajı kullanıyoruz senin profiline baktım siteye bir faydan da yok deme senin varmı o tartışılır ama ben katapılsın da demiyorum senin gibi beğenmiyorsan dediğim gibi ajda pekkan
-
benm mesajm hangi kurala uymuyo anlamadm ya garaj gereksz kapatılsn diyenlernkini yaynlıosnz ama hayret bişisiniz ya
-
sen benim mesajımdan çok daha gereksiz bir şey yazmışsın demekki ondan silmişler.
-
Bozuk Türkçe kullanımı nedeniyle.
-
tek söylediğim gereksiz diyenlerin garajda ne işi olduğu we kapatılmasının saçma olduğu idi oke
ne derece gereksizmiş karar ver artık ne iş bu ya
-
bu saçmalıkları yazan elemanın IQ'sü kaç acaba.ya da hangi akla hizmet ediyor.kardeş,kapatılmasını istediğin yerde ne geziyorsun,ne alaka ne iş bu.sana göre çok forum siteleri var git orda başka işlerle uğraş.
-
üstelik forum kuraları bile biliniyor kesin başka bi üyelik var bu arkadaşta kesin!!
-
katılıyorum valla arkdşlar bişiler olduğu kesin yani dikkat çekmeyemi çalışıodr nedir