-
Allahm ya..
Çok teşekkür ederim :)
-
Allahm ya..
evet...
böyle bunlar, başarısızlığı kavgaya bastırmaya çalışıyolar...
-
Syarar ne polisinden bahsediyorsun sen ya :)))
La bak sana tavsiyem istanbula gelince ilk işin Beşiktaş Çarşısını görmek ve bi beşiktaş maçına gitmek olsun.O zaman Polis ? diye bir soru sormazsın.
-
Allahm ya..
Kaybetmiş ruh derken... Hayatta bi b.k olamamış demek istedim :)
-
Ben takım tutmam dersem ne yaparlar...?
-
O zaman neden beşiktaşı tutmuyorsun,takım tutmayan adam olurmu diyip döverler.
-
Allahm ya..
Aslında bu adamlar gerçek çarşı grubundan değiller arkadaşlar.Birçoğu çarşı grubuna girmek isteyen kendini psikopat zanneden elemanlar.Zaten birçoğuda beşiktaşlı değil.O yüzden genelleme yapmayalım.
-
Allahm ya..
Yıllar önce , ben daha ortaokul'a giderken , BJK en centilmen taraftar profiline sahipti , gururla giyerdim o formayı... Sonradan ne olduysa bilmiyorum , teröristlere dönüştü bir çok taraftar...
-
Allahm ya..
Evet bunun sebebi Çarşı Grubuna giremeyen taraftarların kendi aralarında Asya Kartalları ya da bilmem nerenin taraftarları şeklinde gruplaşarak adlarını duyurma çabasından oldu.Çarşının sizi alabilmesi için o civarın elemanı olmalısınız.Yani Mecidiyeköy,kasımpaşa arasında olmalısınız :) bu ezik elemanlar gruba dahil olamadıklarından isimlerini böyle taşkınlıklar yaparak duyurmaya çalışıyorlar.
-
Allahm ya..
Amaan sıkıldım... Tamam değiştirin konuyu... Hadi biri yayın yapsın stres atalım.Moralim bozuldu...