Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Ame

18 Mayıs 2013 Cumartesi 22:00
Yaratıcı melodileriyle kulüplerin vazgeçilmez isimlerinden olan Alman deep-house ikilisi Ame, 18 Mayıs'ta İstanbul'lu müzikseverleri The Hall'da büyülemeye hazırlanıyor!

Kristian Beyer and Frank Wiedemann'den oluşan prodüktör ve DJ ikilisi Ame, 2003 yılında bir araya gelerek ilk Detroit deep-house albümünü yayınladı. Müziklerinde her zaman yenilikçi olmayı ön planda tutan ikili Dixon ve Henrik Schwarz'ın yanısıra 2006 yılında Derrick Carter ile de işbirliği yaptı. Dans müzik üzerinde sınırlarını zorlayarak sürekli yeni tınılar ve türler üzerine çalışan Ame, parçalarındaki orjinal vokallerden ve synthlerden asla ödün vermedi. Trendleri takip etmek yerine dans müziğin tüm zenginliğinden yararlanarak özgün set'leriyle kısa sürede dünya çapındaki kulüplerin gözdesi haline gelen Ame bugüne kadar Londra, Amsterdam, Paris ve Berlin olmak üzere birçok şehrin en gözde kulüplerinde sayısız performans verdi.

Özgün dans müziğe asla doyamayanlar 18 Mayıs'ta Ame DJ set ile Ame'nin birbirinden başarılı seçkilerini The Hall'da dinleme fırsatı bulacak!

Warm up &after :
Barış Bergiten


Kapı açılış: 22:00

Biletler: 30 TL

Biletler Biletix'te.

Yorumlar

Aynı gece