Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

İŞ, GÜÇ, ROCK'N ROLL

18 Mayıs 2013 Cumartesi 21:30
İş, Güç, Rock'n Roll!, Musicians @ Work (m@w) platformu üyelerinin bir araya gelerek, "İş, güç, yolunda… Şimdi rock'n roll zamanı!" diyerek sahne aldığı bir etkinliktir. Musicians @ Work; hukuk, finans, yazılım, reklam, telekomünikasyon, tıp gibi pek çok farklı sektörden, asıl uğraşı müzik olmayan profesyonellerin kurdukları müzik gruplarının bir araya geldiği bir organizasyondur.

Platformun amacı:
-Üyelerinin gerek iş gerekse müzik konusunda etki alanını genişletecek bir sosyal ağ oluşturmak,
-Grupların birbirlerinin hedef kitlelerini paylaşmalarını sağlayarak daha geniş kitlelere ulaşmasını sağlamak,
-Farklı grup ve repertuarların sunulması ile izleyicilerinin devamlılığını arttırmak ve
-Geleceğin müzisyen profesyonelleri olacak gençleri desteklemektir.

2145 Creative Interactive Digital Agency, 2M Makine, 3M, Abdi İbrahim İlaç, Accenture, Aktuel, Alcatel-Lucent, Asaş Alüminyum, Aviva Sigorta, Bahçeşehir Üniversitesi, Biletix, BNP, British Culture, Campaign Türkiye, Casper Bilgisayar, Chip Online, Devlet Konservatuarı, DHL Global Forwarding, Do-Re Müzik, Doğan TV Holding, Dragon Outdoor, Ege Eğitim Kurumları, Ekol Lojistik, Elektrik Rezistans, Elit Gayrimenkul Değerleme A.Ş., Emirgan Sütiş, Ericsson, Esquire, Figes Mühendislik, Finansbank, Free Lance, Gemak Tersanesi A.Ş., H&M, IBTech, ING Bank, Ispos KMG, İş Bankası, İzocam, Kafein, Kale Kilit, Kocaeli Üniversitesi, Koç Sistem, Koç Üniversitesi, Kulübe Medya, Kültür Üniversitesi, Leba San, Magnes Metal, Marine Transport, Medenta Diş Kliniği, Meridian Capital, Microsoft, MLS Holding, MNG Airlines, Necron Engineering, Nexum Creative, Netaş, Nobel İlaç, Nokia Siemens Networks İletişim, Outdoor Audience Research Project, Parker Hannifin, Pasifik Tüketim Ürünleri, Pera Müzik, Pharo Management, PPD Tanıtım Org, Prodd, Provokatör Reklam Ajansı, Rabarba, Rhea, Sanovel İlaç, Shell International Petroleum Company, Siemens, Societe Generale, Sosyotix Bilet Dağıtım ve Yazılım, Standart Bank, Tagwondo, Teta Kazan, TimeOut İstanbul, Tonic Design, Turkcell, Unicef, Vetraco İletişim Hizmetleri, Vodafone ve Yeditepe Üniversitesi, Yoda Eğitim Danışmanlık, şimdiye kadarki İş, Güç, Rock'n Roll! etkinliklerine katılan kurumlardır. Platforma dahil olan müzik grupları ise her geçen gün artmaktadır.


Zeynep Konya ve Tibet Ağırtan tarafından geliştirilen, organizasyonu Y Kültür Sanat tarafından yapılan İş, Güç, Rock'n Roll!, ilk konserini yaklaşık 20 grubun katılımı ile 30 Nisan 2011 tarihinde Roxy'de gerçekleştirdi. Ardından Kilyos Seaenergy Beach Club ve BURC Beach etkinliklerini düzenledi. 2012 yılının başından itibaren ise gelenekselleşme yolunda adımlar atılarak, Roxy'de düzenlenmeye başlandı.

İş, Güç, Rock'n Roll! artık bünyesinde 40 grubu aşan ve grup sayısı hızla artan bir platforma dönüştü…

İlk konserini yaklaşık 20 grubun katılımı ile 30 Nisan 2011 tarihinde Roxy'de gerçekleştiren Musicians @ Work, ardından 9 Temmuz 2011 Kilyos Seaenergy Beach Club ve 24 Eylül 2011 BURC Beach etkinliklerini düzenledi. 2012 yılının başından itibaren, gelenekselleşme yolunda adımlar atarak Roxy'de 7 etkinlik daha düzenledi.

Gelenek devam ediyor!
Roxy'deki bu sezonun son etkinliği 18 Mayıs cumartesi akşamı 9 grubun katılımıyla gerçekleşecek. Saatler 21.30'u gösterdiğinde bir kez daha Rock'n Roll deme vakti!

İşler, güçler yolunda... Şimdi Rock'n Roll zamanı!
İş dünyasından müzisyenlerin bir araya gelerek hazırladığı bu etkinliğe siz de davetlisiniz!

Musicians @ Work 18 Mayıs Roxy etkinliğinde sahne alacak gruplar:
Bold, Broadband, Dragon, Gökalp Baykal, Karışık Kaset, Semaver, Sound In A Cloud, Trust, Zırvana

Bilet : 30 TL (1 İçki dahil)

Yorumlar

Aynı gece