Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Deli Gömleği / Cemiyette Pişiyorum

18 Mayıs 2013 Cumartesi 23:00
DELİ GÖMLEĞİ

1999 sonlarında Ankara'da kurulan Deli Gömleği 2005 yılında İstanbul'a taşındı. Genel tarzları rock, grunge, punk karışımı sayılabilir.
10 yılı aşkın süredir demo albümler ve konserlerle seyircisiyle buluşan grubun kendi adını taşıyan 10 şarkılık ilk resmi albümü 2011 yılında çıktı. Albümün süpervizörlüğünü Kurban grubundan Deniz Yılmaz yaptı.
Albümden ilk klip Aslı Çelikel yönetmenliğinde "Yalanlar Söyle" adlı şarkıya çekildi. İkinci klibi İhsan Ezer "Yalnızlığım" şarkısına çekti.
Grup 2012 yılında Ukrayna'da üç konserli bir turne gerçekleştirdi. Burada "Respublica" ve "Gogolfest" gibi uluslararası festivallerde yer aldı. Grup aynı sene Gürcistan'da sahne aldı.
Grup 2012 Temmuz-Ağustos aylarında 6 şarkılık ikinci albümlerinin kayıtlarını SAE stüdyolarında bitirdi. 2013′te bu albümün de yayımlanması bekleniyor.

www.deligomlegi.com

CEMİYETTE PİŞİYORUM

Cemiyette Pişiyorum, 90′ların sonlarına doğru tozlu Beyoğlu pasajlarının alt katlarında gelişen sahaf kültürünün bir uzantısıdır.
Temsil ettiği değerler,yalnızca müzikle sınırlı değildir. 90′ların ortalarından itibaren içinde bulundukları alt kültür tarafından şekillenen tüm olguları barındırır.
Şarkı sözleri,bunun en çarpıcı örneklerini verir.
Çıkarttıkları fanzinlerden derlenmiş "gerçek" hikâyeler,ana temayı oluşturur.
2013 kadrosu Tolga Saygılı, Ali Özdemir ve Ali Trak'tan oluşmaktadır.
Resmi web siteleri www.cemiyet.eu'dan son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

www.cemiyet.eu

Yorumlar

Aynı gece