Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.
Müzik GaRaJanda

Kitsuné Club Night: Anoraak, LOGO Live

18 Mayıs 2013 Cumartesi 23:30
Gigology Label Series..
Kitsuné Club Night: Istanbul Mini Tour

Fransız plak şirketi ve moda markası Kitsuné'nin uluslararası üne sahip etkinliği Kitsuné Club Night partileri, Gigology'nin Label Night serisi kapsamında istanbul'a geliyor.

Miller ana sponsorluğu ile düzenlenelecek partiler; Kitsuné'den albümlerini yayımlamış olan Anoraak, Logo, Moonlight Matters, LifeLike, Jupiter, Punks Jump Up projelerinin katılımıyla 18 Mayıs'ta indigo'da, 24 Mayıs'ta Propaganda'da ve 1 Haziran'da Kiki Ortaköy'de olmak üzere 3 hafta sonu sürerek Kitsuné'nin Gigology ile Mini istanbul turuna dönüşüyor.

18 Mayıs, indigo
Anoraak
Logo (live)
De Rien
Kenan J. İbar

24 Mayıs, Propaganda
LifeLike
Moonlight Matters
The Red Hood
Hemi

1 Haziran, Kiki Ortaköy
Jupiter (dj set)
Punks Jump Up
Erva
Yang


Indie, electro, house ve future dance türlerinin önde gelen markalarından olan Kitsune'nin eklektik havası, dj ve müzisyen kadrosunun performansları ile yaratılan sıcak ve eğlenceli atmosfer ile birlikte Kitsuné partilerini en şık, havalı ve tercih edilir geceler arasında kılıyor.

Kitsuné, 3 yılı aşkın süredir dünyanın önde gelen şehirlerinde, single ve albümlerini yayınladığı dj ve gruplar ile ''Kitsuné Club Night'' şov geceleri ve dünya turları düzenliyor.

Paris'te ki Social Club, New York'ta ki Le Bain at The Standart, Londra'da ki Village Underground, Tokyo'da ki Womb gibi önemli elektronik müzik sahnelerinde bir araya getirdiği beğenilen, yükselişte olan, yakın sound' lara sahip dj kadrosuyla, güçlü sosyal promosyon ağlarını ve imajlarını kullanarak düzenlenen "Kitsuné Club Night" lar dünyanın en başarılı gece etkinlikleri arasında gelmektedir.

Yorumlar

Aynı gece