-
neyse efendim, ablam bilgisayarı alıcakmış, ben gidiyorum :) iyi geceler rekor kırabilen tembel millet hehe görüşürüz yarın, iyi bakın kendinize :)
-
hehee abladır alır:) öncelik her zaman onların..kimse de kalmamış zate gene...şarkı söliyim ben de o zaman kimse yokkenn..''kaldım kendimle başbaşaa....'' =))
-
hadi bugünün ilk mesajı da benden olsun barii..yav bu Hatırla Sevgili'yi kaldırsınlar yayından,olmuyo böyle! paso her bölümde ağlatıyolar beni yeter artık :'( off gene kendi kendime konuşmaya başladım...nolcak böyle bilmem =P
-
grrrrrrrr
-
böyle düşünmende etkili olan şey abla olman olmasın sakın :) kendi kendine konuşmak da zevkli ya, ben sürekli yaparım :)
-
mutlaka abla olmanın da payı var tabi böyle düşünmem de..:D kendi kendine konuşmak da güzel tabe ama bi süre sora tepki de istiyo insan..:)
-
tamam işte, kendi kendine konuşup, kendi kendine tepki vericeksin.. kendi içinde diyalog oluşturup sohbet edersin hehe ama dikkat et sonra deli diyebiliyor insanlar :D
-
o zaman şöyle bi sorum olcak,örneğin kızmak istiyorum o zaman napacam?kendime kızamam ki ben:) karşıdakine kızmak daha kolay oluyo..zor iş bu tek kişilik diyalog zorrr....
-
gece gece abuk sorular soruyorum sen he de geç bakma bana,uğraşamazsın benle,hele de bu saatte hiç çekilmem..(:
-
ohoo kendine kızmak gayet kolay bence.. ben kızıyorum sürekli :) kendimle dalga geçiyorum, kendime espri yapıyorum falan, yani hepsi yapılabilir :)