-
yav ben ani cıkı$ yaptım 1 saat önce mecbuRi =/ cevapta atamadım ..
ben düzenLi oLarak aLmıyoRum,okumuyoRumda .. en son kaaaac yıL önce aLdım onuda hatırLamıyoRum yoLcuLuktayken aLıyoRdm zaman gecsin misaLi :D deRsanede bi aRkada$ vaRdı o aLırdı hep ondan bakaRdım :D :D
en sevdiiim tatLı oLaraktana bu zoR oLmu$ bayaa :D seveRim hepsini :D hepsi benim oLsun,hepisini yeRim bi güzeL =)
-
hmm başka ne konu açsam bilemiyorum, benden bu kadar :) bütün tatlılar güzel zaten, hepsini yiyelim biz :D kafam kaşındı.. neyse, bunu bile yazdım yani, ilginç :)
-
bak kafam ka$ındı diyince akLıma kafamı vuRduum geLdi =S
i$ti zatee ..:'( acıdı bak =P
-
tekrar mı vurdun yoksa geçen seferki yüzünden mi? yazık sana, ben de bacağımı vurdum bugün masaya.. o geldi benim de aklıma :)
-
gecen sefeRki yüzünden :D
acımıyoR asLında,psikoLojik =P =P
amma sakaRız hee biz .. heR yere caRpıp duRuyoRz ..
bi$i oLdu mu bacanaa =/ ya da masaya =P
-
hmm demek psikolojik, o zaman nasıl iyileştirebiliriz, bir yolu vardır herhalde psikolojikse :) psikolojik değil de fiziksel olsa doktor olmadığım için bir şey yapamazdım ama bunda bir şey yapabilirsem söyle yani hehe acıyı unutman için başka şeyler düşün mesela.. klasik yöntem, bak bunu becerebiliyorum galiba :)
benim bacağımı masaya vurma olayımda masaya hiçbir şey olmadı, maaşallah keyfi yerinde :) ama benim bacağım onun kadar şanslı değil, biraz morardı :) (bak bu da film repliği gibi.. o kadar şanslı değildi hehe)
-
ba$ka $eeLer dü$ün ..(?) ne dü$üncem ki yav,dü$üncekte bi$i yok, en azından ben buLamıyoRum =/ canım sıkıLıyoR gaLiba benim .. ya da bunaLımım tuttu.. meLankoLik oLasım vaR =/ noLuyooo bana =S
anaa .. moRardıysa baya hızLı bi daRbe oLdu gaLiba =/
sen taktın iyice fiLm repLiine .. bi fiLm cekemeden koLonide bunun üstesinden geLemicen,icinde kaLcak gibin =P
-
arada melankolik olmak zevkli oluyor ama ben daha çok kışın o psikolojiye giriyorum.. yağmur, kar, kasvetli hava falan olunca daha güzel oluyor :) melankolik olmayı seviyorum bazen.. kışı da seviyorum.. acaba ikisi arasında bir bağlantı mı var.. hmm.. ne diyorum ben ya, saçmaladım yine :D
evet, hızlı bir darbe oldu, çok da morarmadı aslında, geçer birkaç gün içinde :) ya kolonide film çeksek de ben oynamıycam ki, müziklerini yapıcaktım.. yani öyle de kurtulamıycam galiba hehe düzelirim ben kendi kendime diye umuyorum :)
-
bende seviyoRum kı$ın meLankoLik oLmayı .. yagmuRu_kaRı izLerken .. insan isteR istemez o havaya büRünüyoR asLında ..eLinde oLmadan!
kı$ı sevmiyoRum ama =/ hasta oLuyoRum habiRe :D
meLankoLikLe kı$ aRasında bagLantı vaR mı yok mu biLemiciim o kadaRını =P ama sen isteRsen bi bagLantı buLuruz ya ne =P soRun degiL euhhue =)
moRartın gecmezse ben geLiim bu sefeR pansumana =P geRci pansuman yapıLmaz heraLde o duRumda ama nesem caktıRmıyoRuzz :D
sana bi de roL veRiriz ya noLcak =) hem müzikLer senden oLur hemde oyuncu oLursun..
-
uuuuuuuu arrrrrrrr