Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• darkerthandark • 21 Ekim 2007 18:25 • #368759
    hummm
  • Shut Up • 21 Ekim 2007 18:46 • #368761
    ben çıkardım, elimde selpakla bekledim, adam döktü, anında sildim :D ama birazı kaldı işte hehe
    benzetmemi beğenmene de sevindim :) melankolik takılmak iyidir ya hehe
    ya araba kullanmak zevkli bence de ama özel şoför gibi sürekli oraya buraya götürülmek pek de eğlenceli değil.. yani bir de alışverişe gittiğimizde çok fena oluyor.. ablamı çok uzun süre çıkaramıyorum dışarı, sıkılıyorum :) yoksa zevkli tabii, ben de çok severim araba kullanmayı :) ben 18'e girer girmez almıştım ehliyeti hehe babam da neyse ki istediğim zaman verir hep, sağolsun, onun için iyi yani hehe
    Hayel coştun yine :D
    darkerthandark sana da hummm
    uzun süre gelmeyip sonra uğrayınca noluyor anlamıyor tabii insan hehe bir şaşkınlık oluyor :D
  • disprosyum_08 • 21 Ekim 2007 18:55 • #368763
    ben geçen seferde selpak almayı unutmuştum zate :D bi dahakine unutmam inşallah.. vatana millete hayırlı olsun kullandığımız oylar..arabam olsa ben özel şoförlüğe de razıyım:) sesimi çıkarmam valla..dün yazamadım şimdi yazıyım ben de tatlıyı çok severim her türlü..ayrım yapmam,yerim hepsini :D :D acıktım sanki yav..yemek yiyim bari gidip..bu arada meraba darkerthandark ben haliye..
  • duman-hayel • 21 Ekim 2007 19:25 • #368764
    yapraklarin döküldü önce..
    rengin soldu ardindan --_--
  • Shut Up • 21 Ekim 2007 19:49 • #368767
    evet, selpak almayı unutmamak lazım, ben geçen sefer de almıştım ama adam sürer sürmez gözünün önünde silersem olmaz herhalde diye düşünmüştüm, sonra baktım herkes siliyor ama ben silmemiş oldum, o baya bir zaman kalmıştı. bu sefer sürer sürmez adamın gözünün önünde sildim, hiçbir şey demedi hehe belli bile olmuyor yani :)
    sen de bayan olduğun için alışverişte senin içi sorun olmaz çünkü, o yüzden razı olursun tabii ama ben olamıyorum işte :)
    bu arada öğrenmiş olduk ki tatlı sevmeyen yok sanırım kolonide :D git ye bari sen yemeğini, afiyet olsun :) (gerçi biraz geç söylemiş oldum, belki afiyet olmuştur bile ama söylemiş olayım işte hehe)
  • disprosyum_08 • 21 Ekim 2007 20:05 • #368770
    sağolasın afiyet oldu bile :D aslında bayan olmamla ilgisi yok,alışveriş yapmayı sevmem ben,mecbur kalmadıkça alışverişe çıkmam..arabaları çok seviyorum ondan katlanırım herşeye..
  • duman-hayel • 21 Ekim 2007 20:08 • #368771
    beni hic düsünmeden
    sarildin rüzgara gittin..
  • -5gap- • 21 Ekim 2007 20:30 • #368772
    oy kuLLanmadım ama caktıRmıyoRum :D o yüzden oy kuLLanma ve sonRası muhabbetinde söyLicek bi$iim yok .. :D
    özeL $ofoR i$i cok güzeL oLuyoR ya .. abimden biLiyoRum :D :D aLı$veRi$e gideRken anamLa götüRür bizi iki saat bekLer canım abim =P döndüümüzde suRatı be$ kaRı$tıR,bi$i deRsen patLar bagıRıp,caaRmaya ba$Lar :D :D
    aRaba kuLLanmayı sevmiyoRum kötü bi anısı vaR gecen yaz ögRencem diye aRabayı caRpmı$tım :D :D :D :D züheeey .. ama bunu da caktıRmıyoRum ..
    ke$kem abim hep özeL $ofoRum oLsa benim :D bende aRaba kuLLanmayı ögRenmesem :D cok $ee istiyoRum gaLbam =P
  • duman-hayel • 21 Ekim 2007 20:32 • #368773
    tirnaklarim öje yapiyorum :D:D:D
  • disprosyum_08 • 21 Ekim 2007 20:40 • #368774
    Nihayet geldin demek pınar hanım, evet çok şey istiyosun=) gelelim dün ben yokken hakkımdaki atıp tutmalarına..hiç üşenmedim hepsini okudum ve işte intikam saati!!!! nihahaahaaa..(film adı gibi oldu galba:D ) len bi kere ben seni hasta etmedim,ben seni tanıdım tanıyalı hastasın sen(4 yıl bitti )benle ilgisi yok yanii..artı bi memnun edemedim seni bee..ömrümü yedin..ama napalım başa gelen çekilir deyip katlanıyoruz işte :D :D :D