Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Eski mesaj arşivi

• disprosyum_08 • 20 Ekim 2007 02:38 • #368544
    yine aynı şeler oluyo,korkmaya başlıyorum artık :D
  • disprosyum_08 • 20 Ekim 2007 02:42 • #368545
    bundan sonra ben de denerim bakalım nası olucak..;)
  • Shut Up • 20 Ekim 2007 02:46 • #368546
    hehe evet yine aynı şey olmuş :) bu böyle devam edicek galiba :) ama ne uğraşması ya, asıl sen benimle uğraşırsın.. hem çok konuşurum, hem de saçmalarım sürekli :) dene bakalım, bence güzel oluyor :)
  • disprosyum_08 • 20 Ekim 2007 02:54 • #368547
    senin de dediğin gibi lanetlendik galba..konuş sen konuş,ben de konuşçak birilerini arıyorum,çok gelmez yani..yav 50 saattir bi sinek var geldi monitöre kondu kovuyorum gitmiyo...beni deli ediyo,katil etcek beni bu saatte...bu arada saat de maşallah epey olmuş,uykum gelmedi hala hayret..
  • Shut Up • 20 Ekim 2007 03:00 • #368548
    lanet bu kadardan ibaretse sorun yok :) benim konuşmam tükenmek bilmez, o yüzden bence istediğin şeylere dikkat et :D (film repliği gibi oldu dimi hehe)
    öldür sineği de, vız vız uyuz ediyorlar insanı gece gece..
    benim bu saatlerde hiç uykum gelmiyor ya.. dediğim gibi benim uyumam 5-6'yı bulur :)
  • disprosyum_08 • 20 Ekim 2007 03:12 • #368549
    evet öyle oldu..:D o zaman şöyle yapalım ben yakalıyım sineği,daha sonra filmimizde ilk kurbanım o olsun(: (: (: accaip sinirimi bozdu hala gitmiyo..işkence edesim geldi,böyle kafasını,bacaklarını koparcam görcek gününü..ya da göremicek öyle bişey işte :) bu aralar ne istediğimi pek bilmiyorum ama konuş sen yine de göze alıyorum..deli cesareti mi deniyodu buna:P
  • Shut Up • 20 Ekim 2007 03:17 • #368550
    sineği silahla vurmak zor olsa gerek ama demek ki sen kendine güveniyorsun bu konuda :) peki, yakalayalım ve ilk kurbanın olsun :)
    bu isteğini beni yakından tanıyan birileri duysa haline üzülürlerdi hehe ben gerçekten susmayan biriyim, yani karşımdaki susuyorsa ben onun yerine de konuşurum ve çok konuşmanın doğal sonucu olarak da saçmalarım ama ben uyardım. sen kendin istedin.. artık bundan sonrasına karışmıyorum :) (bak yine film repliği gibi oldu ya hehe)
  • disprosyum_08 • 20 Ekim 2007 03:26 • #368551
    tamam yakaladım esir alıyorum şimdi sineği..artık mini silahımsı bişeler yaparız onu vurmak için napalım..düşünürüz bişeyler,hangimiz saçmalamıyoruz ki şu hayatta_?! :)) çok konuş,saçmala farketmez..sustukların büyür içinde..(bu da şarkı sözü oldu ama napalım artık!=))
  • Shut Up • 20 Ekim 2007 03:32 • #368552
    peki, sen bilirsin :) bu arada o tuttuğun sineğe de isim verelim. dişidir o büyük ihtimalle. çünkü sivrisineklerin dişi olanları kan emiyor sadece. ya yoksa sivrisinek değil mi o? ben sivrisinek diye atladım ama hehe olmayabilir de tabii :) ama sivrisinekse dişidir. bak hemen genel kültür yapalım :D
    sivrisineklerin kan emmelerinin sebebi kendi yumurtalarını üretebilmek için protein sağlamakmış. yani sadece dişi sivrisineklerin kan emme nedenleri de bu. çünkü erkek sineklerin yumurta üretme gibi bir sorunu yok :) erkek sinekler çiçek özleriyle besleniyormuş. aslında kanı nasıl emdiklerini de anlatırdım ama gece gece iğrenç bir şey anlatmış olmayayım hehe
  • disprosyum_08 • 20 Ekim 2007 03:38 • #368553
    hadi yaa yeni öğrendim bak bunu bilmiyodum,ilginçmiş...nasıl kan emdiklerini de anlatırsın bi ara,onu da merak ettim ama madem iğrenç diyosun o zaman gündüz anlat :D gerçi biraz daha beklersek sabah olcak az kaldı :) ama malesef karasinek bu yaa,ne isim verelim var mı bi önerin?benim aklıma gelmiyo...