-
tamam, anladıysan sorun yok :)
tavla olayına sardın demek.. bilgisayarlar şike yapabiliyor, ondan yeniliyorsundur hehe biz de geçen gün arkadaşlarla gittiğimiz yerde oynamıştık, yenmiştim en son hehe
kızınca acıkmak da ilginçmiş :) sen en iyisi ye birşeyler :)
-
ba$Lıkkk =)
tamam seni kıRmıyoRum,sen sıRf ye dediiin icin gidip yicem bi$iLer =P
yohsam acıktıgımdan degiL =P dayanıRdım ya ne sabaha kadaR ama i$te ..
neyse hade ben gidem bi$iLer yiyem =)
bi daha da geLmem heraLde .. bugunLuk bu kadaR .. büyük adam oLucam ben :D =P onun icin caLı$mam Lazım =/
hade size iyi ak$amLarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ... Rr'Ler cok kactı ama oLsun siLmeye ü$endim :D yuuh ya bunLarı yazıcaama kadaR siLerdim ama neysem bu da böyLe oLsun hade =) icimden geLdi =P
-
kırmadığın için teşekkür ediyim ben de :D tabii sen dururdun sabaha kadar, hatta yarın akşama kadar da dururdun da işte, neyse :)
büyük adam ol bakalım, çalış sen :) sana da iyi akşamlar.. "r" olayı da iyiymiş :) yazmak silmekten daha kolay zaten :)
-
höööödööö gülübööööböuoooo
-
günaydııın .. tünaydın ..
hava cok bogucu_kötü bugun =/
-
mevsim sonbahar..
-
günaydın :) burda hava güzel.. ben memnunum :) ama Hayel'in dediği gibi mevsim sonbahar, yani hava boğuk olucaktır artık :)
oy kullandınız mı bakıyım koloni insanları? ben unutmuşum oy kullanılacağını, uyandım, baktım bizimkiler hadi git oy kullan da gel diyorlar.. aa dedim oy kullanıcaktık dimi?! neyse, ablam da kullanmamış ama arkadaşındaymış.. gittim onu aldım ordan.. resmen özel şoför muamelesi yapıyor zaten bana.. her yere götürtüyor zorla, yazık bana :( hehehe
neyse işte, sonuç olarak oyumu kullandım geldim.. yine parmağımı boyadılar ama ben hemen selpakla sildim üstünü, biraz izi kaldı ama geneli çıktı :D
-
Evet günaydın tabi bu saatte :D gece oldu gece...ben oy kullandım,maalesef boya çıkmadı kızgın durumdayım,batırdı adam resmen =/ bu arada kış ve insanın kasveti benzetmeni çok beğendim özcan :)) katılıyorum..bende melankolik takılıyorum bu aralar ama güzel böyle de..
-
ayrıca araba kullanmak güzeldir yav,ben de çok istiyorum ehliyet ama araba olmayınca bi anlamı yok ehliyet almanın :(( keyfini çıkar işte şoförlüğün..ne güzel..
-
hicmi sevmedin? hicmi sevilmedin??