-
kışın melankolik olmak daha zevkli çünkü hehe kışla melankolik olmanın bağlantısını da şöyle kurayım.. biri havanın kasvetli olması, diğeri insanın :)
ben kışı seviyorum ama nolursa olsun, yağmur ve kar sevgimden galiba :) yazın çok sıcak oluyor hem hehe
pansuman yapılıyormuş gibi davranırız artık, ne yapalım hehe belki yapılabilyordur da, hiçbir fikrim yok, öyle bıraktım ben kendi haline :)
küçük bir rol olursa oynayabilirim hehe dediğin gibi olabilir yani :)
Hayel uuuuu arrrr ne demek ola ki? :)
-
tamam bagLantıyı da kuRmu$ buLunmaktayız,ne mutLu bize =)
mevsimin en güzeLi iLk ve sonbahaR .. yazın ve kı$ın oRtası :D
kRem neyin süR baReem moRaran yeRe,beLkm bi i$e yaRar .. hic anLamam ben zate yaRaLardan morartıLardan neyin .. gaLiba en iyisini yapmı$ın,oLduu gibin bıRakmı$ın ..
-
evet bahar ayları da güzüel tabii :)
krem sürmek iyi fikirmiş, öyle yapıyım, sonra kendi haline bırakırım yine :)
ee başka başka? :)
-
ba$ka ba$ka böyLe i$te =P
ben cok acıktım ya =/ ama cok ü$eniyoRum gidip bi$i yemeyee pofs =S
-
aa ben de bugün bir şey yemedim.. acıkmadım da ama ya.. aa bak benim saçma sapan huylarımdan biri de budur.. genellikle günde bir kere yerim ve 7-8 civarı olur genelde ama bu sefer biraz geç olmuş hehe acıkmadığım için farkedemiyorum.. annem zorla ye diyip duruyor zaten :D
sen de üşenmiycen artık yemek yemek istiyorsan.. yapıcak bir şey yok :)
-
ü$enmemeyi geRcekten cok isteRdim ama eLimde degiL =P
ohh vaLLa ne güzeL günde bi keRe yemek yemek .. akLıma geLmi$ken ne kadaR gaRip bi$i *yemek yemek yazmak :D ikiLeme gibin ama cümLe .. neysem ben bugun iki ögün yedim ama haLa acım :D :D ben de mi bi soRun vaR dicem ama diLim vaRmıyoR kesin ben de vaRdır bi$i ama sende pek normaL degiLsin acıkcası :D
-
yok ya, normali günde 3 öğün yemek olduğuna göre bende bir anormallik var, sen normalsin :)
ya biliyor musun az önce yemek yemek yazarken ben de aynı şeyi düşündüm ama yazsam mı yazmasam mı derken başka şeyler yazmaya devam ettiğim için yazmayı unutmuşum.. aynı şeyi düşünmüşsün :) ben de yorulmamış oldum, sen benim yerime söyledin hehe garip gerçekten yemek yemek yazmak :) bir de hani tekrarlama olur ya mesela aç kapa aç kapa (artema reklamı geldi aklıma hehe) falan gibi.. bunu yemek yemek olayına yapınca çok komik oluyor. yemek yemek yemek yemek hehehe
-
heehe vaLLah bugun iLk defa normaL bi$eyimin faRkına vaRdım sayende.. ben de diyoRdum hic mi normaL bi$eyim yok =P .. ee tabe konu yemek yemege geLince normaL oLuyoRum kısmende oLsa =)
i$te tembeL insanLarın aRasında özeL bi bag vaR hep aynı özeLLikte oLuyoRLar aynı $eyi dü$ünüyorLar ve buna benzeR büssüRü $ey =)
yemek yemek yemek yemek yazısını okuRken kaRnımın guruLdadıını faRkettim :D :D
-
hehe varmış demek normal özelliğin :) böyle söyleyince de sanki çok anormal biriymişsin gibi oldu ama anladın sen demek istediğimi :D
demek ki dediğin gibi gerçekten, tembel insanlarda var böyle bir şey herhalde :)
o kadar çok yemek kelimesini okuyunca guruldar tabii hehehe ben de çok fena saçmalamışım yalnız o mesajda :)
-
anLadım ben anLadım =)
cok siniR oLdum ya =/ bi-iki haftadıR tavLa ögRenme_oynama a$kı geLdi bana .. oynuyoRum nette .. pc habiRe yenip duRuyoo beni,bi de o kadaR $ansLı ki kesin $ike vaR bu i$te .. insan anLar benim cöm oLduumu ona göRe oynaR ama neRdeee (hıh) :D :D
kızdım vaLLah cok =P
kızınca da daha cok acıkıyoRum :D :D :D ne aLakaysa artıkın :D