-
Bence oldukça yararlı olacaktır.ve oldukça da ilginç.. yararlı , çünkü bu grubu ve larsı kendine idol belirleyen çok genç var.. birebir ve araya efsanemsi hikayeler girmeden, onları ve başardıklarını9 öğrenecekler.. ilginç , çünkü , ilginç gerçektende.. bende alıp okumayı isterim en yakın zamanda.. ah bi de korsana düşse....
-
kimse o kadar parayı başkaları dinlesinde eğlensin diye harcamaz..adamların işi bu tabiki para kazanacaklar ve bu yüzden onları suçlayamayız..
lars, crosslarından daha hızlı bir çeneye sahip olduğu için ben bu kitabı alma konusunda tırsıyorum..eğer bi soru cevap yaptılarsa geçmiş olsun..3 sayfa larsın geçmişi 250 sayfa sorunun cevabı..ama olsun severim ipneyi
-
bence bu kitap uzun yıllar sonra klasic bir eser duygusu
uyandıracak
-
haberi ben ekledim ilk yorumuda ben yazayım dicektim ama geç kalmışım.
Neyse iyi yaa benimde idolüm lars'tır ama lars tan çok daha iyi davulcular olduğunu biliyorum bende alıp okurdum.
Bakalım neler yaşamış en ince ayrıntısına kadar yazmıştır bu adam baran'ın dediği gibi crosslardan hızlı çenesi var bi olayı en az 100 sayfada özetler bu adam...
Para konusuna gelince kazansın anasının sütü gibi helal olsun metallica ya onlar sayesinde metali tanıdık sevdik ben onlar sayesinde davul çalmayı öğrendim onlar sayesindede para kazanıyorum bu işten helal olsun...
-
yorumların bazıları doğru bazıları yalan yanlış ama bir gerçek var baterist olmak hız işi deyildir eğer bestelere bakıp aaa çok iyi bateri versiyonu müthiş ritm temposu diyorsan işte o zaman o baterist iyidir metallica mütiş albümler yaptı bateri iyi bass iyi vokal ii solo ii daha ne konuşuyorsunuz işte dünyanın bir numaralı bateristi kitap çıkarmiş bizede okumak düşer tabbiii korsan almamak lazım hadi bir metallica albümü tak ve bu kitabı okumaya başla
-
yaa çenemi tutamıorum bakın şimda yorumlara laf atmak istemiyorumama orda bayan arıza bir laf yazmış saygı duymak lazım ama adamlar artık bir idol paraya ne ihtiyacı var onların herifler boyum kadar albümleri var satıyoda daha ne paraya ihtiyacı istiyosan bi metallica com a girde metallica nın paraya ihtiyacı olmadığına bak:)
-
ya arklar ne ya bu?yakında filmleri de çıkıyo ondan sora kim bilir ne yapacaklar?bende metale metallica ile başladım ama şuan eminim ki Cliff Lee'nin kemikleri sızlıordur...lars mükemmel bi davulcu gerçekten ama metallica artık mükemmel bi grup diil bence...saygılar
-
helal olsun bayan arizaya mükemmel bi tespit yapmış...kesin 1milyon satar:))))))
-
cliff bence gurur duyuyordur metallica yla..çünkü onların amacı metal müziği dünyaya tanıtmak tüm insanlara dinletmekti (bkz hit the lights,whiplash,metal militia)
metallica ne kadar son 10 yıldır haketmediği "ağır" eleştirilere mağruz kalsada onlar amaçlarına ulaştılar ve 90 milyondan fazla albüm satarak dünyanın en çok satan metal grubu oldular..hatta en çok satan 7. mi 6. mı ne rock grubu..
-
ben kitabın dışında bi konuya değinmek istiyorum metallica ilk albümüyle başlayan fakat black albümüyle son bulan metal akımından sonra bence metallica hard rock ile soft metal arasında kaldı ve son albümlerinde inatla bu eski akıma dönmeye çalışmışlar fakat soloların eksikliği bu gurubun gerileme devrine girdiğini gösteriyor tamam adamlar yaşlandılar ama sert olması için çok kasıp abartı bir müzik ortaya çıkarmışlar dinlenip dinlenmiyiceği tartışılır ama ben kendi açımda metallicanın dvd sinide izledim ama o albümü bir defadan fazla dinlemek mümkün olmadı artık kayıttanmıdır nedir başım sancılar saplandı.