Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Lars Ulrich'in Hayatı Kitap Oldu....

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Lars Ulrich'in Hayatı Kitap Oldu....
  • timber_mavs • 16 Temmuz 2004 00:00 • #595138
    Bu adam para kazanmanın yollarını çpk iyi biliyor.Ama bence güzel olmuş türkiye de satışa çıktığı an alırım herhal
  • FranticDrummer • 4 Ağustos 2004 00:00 • #595139
    Feelgood banabaksen biraz geç kalmış bi kızm ama yeni okudum yorumu!Sen kimsin be belliki hayatında bateri sesi duymamış birisin.Lars gibi yaşarken efsane olmuş birine efsane diil dedin.Tanrım yaşın kaç senin?Kesin 14 falandır.Ayrıca Metallica'yı sevip Lars'ı sevmemek büyük bi saçmalık çünki o Metallica'nın kurucusu.Bilgisiz efendi!Bi daha boyundan büyük laflar etme.O bateristlerin bateriye başlama sebepleri be.Neyse adam ol bundan sonra.Okadar!!!!!!
  • Unforgiven_18 • 19 Aralık 2004 00:00 • #595140
    Abi, Lars kendini anlattıgı kitabı bırak en kıl odugum ders olan matematik kitabı yazsa yine okurum o derece yani:)
  • wakwak • 31 Ocak 2005 00:00 • #595141
    nerden bulcaz şimdi bu kitabıbenimkine bi jest yapyım o bayılır larsa
  • begüm • 3 Haziran 2005 00:00 • #595142
    uzun yıllar kitaplıgımda tolkien eserleriyle birlikte saklayıp cocuguma okutturacagım kitap olacaktırr=))) helal olsun lars abimize ona hersey yakışırr
  • tepkisizbassçı • 29 Temmuz 2005 00:00 • #595143
    o herif iğrenç bi baterist.....
  • gooch_v2 • 31 Temmuz 2005 00:00 • #595144
    neye göre iğrenç?? dave weckl a göre mi yoksa blink 182 nin bateristine göre mi? sende herşeye muhalefet bir hava seziyorum =)) bakma sen, iyi bateristtir lars. Valla bak =))

Lars Ulrich, bir virtüoz olmasa da 500 milyon dolar servet yapacak kadar iyi bir baterist , Metallica gibi bir grupta Master Of Puppets ve And Justice For All albümlerinde , çalınması kasıcı kompozisyonlara yer vermiştir. Stüdyo performasını, sahne performansıyla birleştiren ender davulculardandır. Bunlarda onu yeterince iyi kılıyor sanırım. =)))

Mesela Jason Newsted bir virtüöz değil belki; ama kesinlikle dünyanın en iyi basçılarından. Hatta sahne performansı en iyi basçıdır ya da öyleydi =))

Diğer bir örnek James Hatfield. Belki dünyanın en güzel sesine sahip değil, dave mustaine kadar yaratıcıda değil; ama bunlar onu dalında en büyük yapmaya engel değil. Aynı şekilde Lars ı dalında üst sıralara koymaya engel olmadığı gibi =)
  • tepkisizbassçı • 11 Ağustos 2005 00:00 • #595145
    abi servetinden bana ne ya bu sitedeki insanlarn çoğu dünyanın en iyi bateristi olarak kabul etmiş bu herifi ona sinirleniyorum.

dave weckl'la kıyaslayamam bu herifi dostum ama seni severim iyi adamsın gooch_v2 güzel açıklamalarda bulunuyosun hep
  • ecstasy798 • 23 Ağustos 2005 00:00 • #595146
    iyi etmiş,ben de böyle bir odunun nasıl metallica'da kalabildiğini,metallica'yı bob rock ile birlikte nasıl maymuna dönüştürdüklerini,parayı efsane olmaya tercih eden bir adamın nasıl bir kişiliğinin olduğunu merak ediyordum.ilk fırsatta okuyacağım.
  • prowler • 9 Ekim 2005 00:00 • #595147
    o ne biçim bi laftı yaaa...kardeş metallica yı lars kurdu yani o metallica ismi lars ın....odun dediğin insan giderse metallica ismide gider