Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Lars Ulrich'in Hayatı Kitap Oldu....

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Lars Ulrich'in Hayatı Kitap Oldu....
  • Larz • 7 Haziran 2004 00:00 • #595128
    Ya Tamam Kesiyorum Metallica nın M sinden anlamayan burda yorum yazıyor
  • frank dux • 8 Haziran 2004 00:00 • #595129
    ya hakkaten herkes birşeyler yazmış meyveli ağaç taşlanır az mı dinledik vakt-i zamanında call of ktulu,one,enter sandman?
    ya? "ekmeğini yediği yere ihanet eden gene ekmeği yediği yerden kurşunu yer!" demiş bozo..ne alakaysa
  • Bayan Ariza • 8 Haziran 2004 00:00 • #595130
    frank dux, ne güzel söylemissin, agzina saglik;)

Metallica ile büyümüs bi nesiliz, adamlar 50 yasina gelse de her daim sevicez abileri, 30'lara yaklasiyoruz bizler de. Kill em all'lar, Ride the lightning'ler, ..and justice for all'lar, Master of puppets'ler...

özellikle bizim nesil icin pek mühimdir onlar. Neticede, onlarla yatip kalktik. Hatirliyorumda, ilk konser icin günlerce öncesinden heyecanlanmistik. "Seek and destroy" u dakikalarca söylemistik Inönü'de. Türkiye'nin her yerinden insan vardi o konserde. E Bryan Adams'tan sonra 2. stat konseriydi. Ahmet San sagolsun o dönemler bizim gibi eski topraklar icin faideli isler yapmisti. Guns'n'Roses'i bile izlemistik sayesinde;) Simdi Clinic'i bile izleyebiliyoruz yurdumuzda o ayri. Ama bundan 10 küsür sene önce her sey cok daha zordu. İnternet yok, CD bulunmaz, bir kac kasetle yetinmek zorundaydik, bulabildigimiz gruplar da bi elin parmaklarini gecmezdi:( Konser izlemek ise hayaldi.

Ali Sami Yen'deki ikinci Metallica konseri birincisi kadar iyi olmasa da, Load'a kadar olan albümler benim bas tacim hala.

Ne de olsa onlar Metallica.
  • Bayan Ariza • 8 Haziran 2004 00:00 • #595131
    icimde kalmasin;)

İlk konserde The Cult'i ön grup secmeleri muhtesemdi.

Metallica'yla büyümüs, onlari hala uzaktan seven bi insan olsam da, su napster ilk ciktiginda yaptiklari beyanatlar, tuhaf aciklamalari, Slipknot gibi bir seyle(!) turneye cikmalari, Load'dan sonra yaptiklari vasat isler, hele hele cektikleri videolar "keske eski ruhlarini korusalardi" dedirtiyor.

Evet onlar Metallica'da olsalar, eskiden daha iyilerdi.
  • Raikkonen • 8 Haziran 2004 00:00 • #595132
    tek kelimeyle !METALLICA!
  • baranthalas • 8 Haziran 2004 00:00 • #595133
    Delinin dördü kuyuya albüm atmış tüm dünya çıkaramamış
    kill em all dan st anger a kadar yapılan tüm albümler birbirinden farklı tarzlardadır ve hepsi öncü niteliğindedir..hardcore mu istiyosun ? al sana st anger..yeni nesile hardcore un ne olduğu gösterdi o albüm ! thrash mi istiyosun dinle o zaman kill em all u ! gerçek metal mi istiyosun ? alsana ride the lightning,master of puppets,justice ve black albüm !cover albüm mü istiyosun al sana garage ince. cover denen olayın şarkıları birebir çalmak olmadığı gösteren ve gerçekten kabileyet isteyen bir çalışma !(bkz:turn the page) load ve re-load ın tarzı hakkında bir yorumda bulunamıycam çünkü hem sert hem melodik hemde slow ordaki şarkılar..daha çok hard rock gibi (ama değil)..
    sonuçta bu adamlar elini hangi tarza atsa en iyisini yapıyor..ama gönül ister ki tekrar thrash e dönsünler..gerçi yaş oldu 40 küsür kasar biraz artık "adrenalin starts to flow you are thrashing all around" diye şarkı yapmak..bak iron maiden bile yavaşladı..thrash yapacam diye maymun olmaktansa içinden geleni yapmak en iyisidir..sonuçta adamlar dünyanın en çok satan 10 "grubunndan" biri..90 milyon küsür satmışlar..tarz olarak metal yapan ve 90 milyon satan kaç tane grup var ?

90,000,000 x 32,500,000 = bu kadar para kazanmışlar albümlerden :)
  • JackSparrow • 8 Haziran 2004 00:00 • #595134
    Yaa bişeyi merak ettiğim için soruyorum Bayan Arıza abla
    İlk konserde The Cult'mü çıkmıştı alt grup olarak sanki Sucidal Tendences çıktı diye hatırlıyorum ben ama konseri o yıllarda çocuk olduğum için izleyemeiştim tabi sadece o konsere giden abilerimin anlattıklarından aklımda kalanlar bunlar.
    Ama 99'da Kurban'ı yuhlayanlar arasında bende vardım Ali Sami Yen'de ne olaydı bee... Extasy Of Gold çalmaya başladı zaten küçük bi heyecan oldu orda sonrasında o enfes So What...

Who cares who cares about youuuu.....

Allah beee allah bidaha gelin be...
  • Bayan Ariza • 9 Haziran 2004 00:00 • #595135
    JackSparrow kardes, ilk konserde THE CULT vardi, THE CULT'i da cok cok seven biri olarak ikisini de izleme sansi yakalamistik, süperdi. Hem Metallica o zaman daha sertti, kara kapakli cikan en albümleriydi. Creeping death'le girdiler, bizi alip götürdüler. Gelseler gider miyim bilmem, neticede 2 kez izledim. Eski albümlerinden calarlarsa giderim elbet;)
  • frank dux • 9 Haziran 2004 00:00 • #595136
    the cult cok iyidir hakkaten..cok fazla bilindik bir grup olmasa da ortada grup diye gezinen(linking park ve türevleri) bir cok topluluktan kat kat daha iyidir.
  • baranthalas • 9 Haziran 2004 00:00 • #595137
    "Gelseler gider miyim bilmem, neticede 2 kez izledim."
    arıza abla bu ne egodur yüce rabbim..bence MetallicA 3. kez gelse ilk bileti alan sen olursun :) çünkü metallica konserlerinde 1994 öncesi çalıyor hep..hatta dyers eve bile çalıyorlar artık..
    ayrıca iki konserine de gidememiş olan ama metallica nın dünyada ki en büyük (soyut ve somut olarak) hayranı olan ben senin bi sözlerini kıskançlıkla okuyor ve ölmeden önce bir kere görebilmek için yüce rabbime dua ediyorum