Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Lars Ulrich'in Hayatı Kitap Oldu....

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Lars Ulrich'in Hayatı Kitap Oldu....
  • crade_of_filth • 6 Haziran 2004 00:00 • #595118
    cliff'in döneminde metallica zaten bi ekoldü cliff'ten sorada onun faizini yediler gerçi bence black albümü heavy metal tarihinin en ii albümlerinden biridir ama ondan sora çıkan load,re-load, tam bir hayal kırıklığı garaje'da ise kendilerini kaybetmişler adeta...hele ki st.anger tam bir felaket arklar yapmayın...burda muhalefet olmak istemiorum ama kill 'em all,ride the lighting zamanlarıyla şimdi arasında nası uçurum var farkında diil misiniz?onlarda paranın kölesi oldu sanırım,90milyon dii 90milyar da satsa yinede kazanmak ister insanoğlu bu....
  • silenceb • 6 Haziran 2004 00:00 • #595119
    :) çok enteresan
  • ScarFace • 6 Haziran 2004 00:00 • #595120
    metallica dünyanın en zengin 4.grubudur.Larsın paraya ihtiyacı yok çünkü Metallica A.Ş diye bir zımbırtı var ve MTV vb kanallara klip yayınını 1 dolara satıyor yani heryerden para akıyor.Zaten 7 sülalesine yetecek para var.Bu biyografi işi ise tamamen içten geldiği gibi hazırlanmış bişey.Gerçi ben kullandığı boxer markasına kadar biliyorum ama çıksın "ORJİNAL" alacam.Korsana Hayır!!
  • Metal milita • 6 Haziran 2004 00:00 • #595121
    adamlar zaten para için sattı müziklerini hala para peşindeler mi!kimse masal uydurmasın ticari kaynaktan başka hiç bi işe yaramaz o kitap
  • Larz • 6 Haziran 2004 00:00 • #595122
    Adamlar Para için Müziklerini satsalar St. Anger cd sinin içinde Beleşe Dvd verirlermi ?
  • crade_of_filth • 6 Haziran 2004 00:00 • #595123
    :)))st.anger o kadar kötü bi albüm ki satması için dvd koymuşlar işte,kar kardır hesabı....
  • JackSparrow • 6 Haziran 2004 00:00 • #595124
    Beyler boşverin bence burda metallica'ya muhalefet ya da arka çıkmakla bişi geçmez elinize Metallica hakkındaki forumlarda tartışın bu konuyo olay kitaptan çıkmış adeta bi foruma dönüşmüş burda yapmayın allah aşkına haber hakkında yorumdan st.anger albümüne kadar gelmiş olay.
    Hay yazmaz olaydım bu haberi ya...
  • baranthalas • 6 Haziran 2004 00:00 • #595125
    st anger albümünü metallica nın yaptığını düşünmeden dinlerseniz bu zamane müziğini yani "yeni nesil hardcore umsu) grupları"ndan daha iyi olduğunu anlarsınız..eğer albümün kabında metallica yerine başka bişiy yazıyo olsaydı baş tacı yapardık albümü..
    ama ben beğendim mi ? kararsızım ama beleş dvd şahane :)
  • Bayan Ariza • 7 Haziran 2004 00:00 • #595126
    cevaben:
    "ben adamlarin paraya ihtiyaci var" mi dedim be cocuk?
    "para da kaldiracak bu isten" dedim. lafi nerenle dinliyorsun?
  • Larz • 7 Haziran 2004 00:00 • #595127
    :)