-
duman için baya erken bir yeni albüme!
bence bir aksilik çıkar ve biz bu yılın sonunda falan dinleyemeyiz albümü;)
ama olsa ne güzel olur!
-
bize, umutla, aksilik çıkmamasını beklemek düşüyor..
-
yaptıkları müzik değil,sözler desen benim 3 yaşındaki kız kardeşim olsa daha duygulu ve güzel söz yazar,cover ları zolttirikten,bizim studyo ya girer girmez yaptığımız ısınma parçaları bile daha iyi,vokalin sesi desen osuruğumun sesi olamaz o adamın çıkardığı sesi herkes çıkarır önemli olan gerçek sesle söylemek,abi şu herifleri dinlemeyin 5para etmez gidin kurban dinleyin ya,müzikten anlamayan herifler olmayın bu dallamaları dinleyerek..
-
zaten farklı tarzlar her zaman çok tepki çeker..insanların bunlara alışması çok uzun sürer..bazısı ise hiç anlamaz ve olaya at gözlüğüyle bakmayı sürdürür..
tamam belki bir kişiyi ya da grubu sevmeyebilirsin,hatta nefret bile edebilirsin ama bu o kişiye ya da gruba hakaret etme hakkını vermez sana..ne olursan ol böyle bir hakkın olamaz..
-
Detone vokalli grup!
-
adamların kendine has yorumları var.......
ben bir beethoven,megadeth,ıron maıden,sezen aksu.....dinliyorsam bunların arasında duman grubuda kesinlikle var.
-
dumana laf yok arkadaşlar ayıp oluyo ama ya ! o duman 5 para etez die düşünenlere de saygı duyarım ama sadece kendileri dinlemesinler zaten onların seviyesine hitap eden müzik yapmıyo adamlar
-
detone bölümüne katılıyorum
-
duman süper ya çok kafa grup keşke çıksa da dinlesek
-
kim biblemiş detoneyi dinleyin petek dinçözden i dir ayrıca severim dumanı