-
duman dunyada bulunmayan farklı bı ses rengı bence
ama su gıtarıstlerı zuppe olmasa tam olacak
bodrumda asık dugum hatunları kesıyodu en son!!!
-
dumana laf yok huleyn dagıtırım valla..gidin yazın o sözleri sonra yapın yapacagınız yorumu.gerçi o sözleri yazdıktan sonra insan ne kadar başkalarıyla ugraşmak ister bilmem..
dip not : müzikal yetenekleri yok diyenelere ; zaten adamlar en iyi biz çalıyoruz demiyolar veya kasmıyolar..tek kompleksli olanlar sizlersiniz....hadi herkesi yalar yutarım..
-
baba bana para versene.. grup kurucaz :)
21 Ağustos 2004 Cumartesi | Yazan: labradore
cok iyi özetlenmiş sanki;)
-
baba bana para versene.. grup kurucaz :)
21 Ağustos 2004 Cumartesi | Yazan: labradore
cok iyi özetlenmiş sanki;)
haha bence de doğru..:)
-
ayrıca o sözleri kim yazamazki,bi kahvede fb-gs macını seyreden dayıların küfürleri birleştirsen daha iyi sözler çıkar,zıçarım ben bu akşam,orda birimi var,napıon lan orda,hah hele şu oje yokmu hangi don yakısmaz kıcına dese daha iyi be,şeyimde değil gelsin o herifler bizi dinlesin..esrar çekip rock ı kirletiyo adamlar sizde dinliyosunuz afferin size özenti kardeşlerim benim..görrüm ben sizi ilerde..
-
Kibirli insanlar böyledir kardeşlerim. Herşeye kendi açılarından bakarlar.. Duman'ı sevmeyen adam kendisine hoş gelmediği için karalar, hakaret eder. hep kendilerini üstün görürler. Bu tip insanlar saygı duymayı bilmezler.. Zaman içinde yozlaşırlar, Bir süre sonra; kendilerine olan saygılarını da yitirirler.. İşte ozaman sadece nefes alan fakat ruhu olmayan bir et yığınından başka birşey olmazlar..
-
yeter be kardeşim yeter amba konuştunuz adamlar müziklerini yapıyolarmı yapıyolar paralarını kazanıyolarmı kazanıyolar kendilerine göre bi hayran kitlesine sahiplermi sahipler...
bunların ardından artık sana b.k yemek düşer eren kardeş sana ne ister içer ister çeker alla alla.
birde akıl veriyosun kurban dinleyin diye sana ne be ben sana opeth dinle katatonia dinle diyomuyum sana ne lan ne istersem onu dinlerim ayrıca özentide değilim metal müziği hoşuma gittiği için dinliyorum kimseye yaranmak için değil...
ha birde alene laf atmışsın iyi davulcu değil diye o senin yorumun bence bi kere daha dinle!!!
ama sana tek bi noktada katılıyorum kaanın sesi detone ama yoruma açık tatlı bi detone...
-
duman grubu ne yaparsa en iyisini yapıyor bence o yüzden bu albümün mükemmel olacağından hiç şüphem yok
-
bu dumanda üflesem uçacak
durun bi üüüüüüüüüüffff diyim
üüüüüüüüüüüfffffffffff
duman gittiiiiiiii .............
-
ilk çıktıklarında oldukça iyi olan grup; zaman geçtikçe ve ünlendikçe konserleri önemsemeyen nirvanavari hareketleri, her konserlerinden önce beton oluncaya dek çekmeleri, aylak aylak çalmaları (bas dışında) full detone vokalleriyle tamamen seyircisine saygısızlık eden şu anda çok para kazanan popüler , gene de 2001 yılında okulumzda verdikleri konseri hatırladıkça halen "vay be.." dediğim grup.