Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Duman'ın Yeni Albümü

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Duman'ın Yeni Albümü
  • SlıPkNOT • 21 Ağustos 2004 00:00 • #596344
    duman dunyada bulunmayan farklı bı ses rengı bence
    ama su gıtarıstlerı zuppe olmasa tam olacak
    bodrumda asık dugum hatunları kesıyodu en son!!!
  • flyci • 22 Ağustos 2004 00:00 • #596345
    dumana laf yok huleyn dagıtırım valla..gidin yazın o sözleri sonra yapın yapacagınız yorumu.gerçi o sözleri yazdıktan sonra insan ne kadar başkalarıyla ugraşmak ister bilmem..
    dip not : müzikal yetenekleri yok diyenelere ; zaten adamlar en iyi biz çalıyoruz demiyolar veya kasmıyolar..tek kompleksli olanlar sizlersiniz....hadi herkesi yalar yutarım..
  • meldamon • 22 Ağustos 2004 00:00 • #596346
    baba bana para versene.. grup kurucaz :)
    21 Ağustos 2004 Cumartesi | Yazan: labradore

cok iyi özetlenmiş sanki;)
  • EreN_69 • 23 Ağustos 2004 00:00 • #596347
    baba bana para versene.. grup kurucaz :)
    21 Ağustos 2004 Cumartesi | Yazan: labradore

cok iyi özetlenmiş sanki;)

haha bence de doğru..:)
  • EreN_69 • 23 Ağustos 2004 00:00 • #596348
    ayrıca o sözleri kim yazamazki,bi kahvede fb-gs macını seyreden dayıların küfürleri birleştirsen daha iyi sözler çıkar,zıçarım ben bu akşam,orda birimi var,napıon lan orda,hah hele şu oje yokmu hangi don yakısmaz kıcına dese daha iyi be,şeyimde değil gelsin o herifler bizi dinlesin..esrar çekip rock ı kirletiyo adamlar sizde dinliyosunuz afferin size özenti kardeşlerim benim..görrüm ben sizi ilerde..
  • BeRK CoBaiN • 23 Ağustos 2004 00:00 • #596349
    Kibirli insanlar böyledir kardeşlerim. Herşeye kendi açılarından bakarlar.. Duman'ı sevmeyen adam kendisine hoş gelmediği için karalar, hakaret eder. hep kendilerini üstün görürler. Bu tip insanlar saygı duymayı bilmezler.. Zaman içinde yozlaşırlar, Bir süre sonra; kendilerine olan saygılarını da yitirirler.. İşte ozaman sadece nefes alan fakat ruhu olmayan bir et yığınından başka birşey olmazlar..
  • halimiz duman • 13 Eylül 2004 00:00 • #596350
    yeter be kardeşim yeter amba konuştunuz adamlar müziklerini yapıyolarmı yapıyolar paralarını kazanıyolarmı kazanıyolar kendilerine göre bi hayran kitlesine sahiplermi sahipler...
    bunların ardından artık sana b.k yemek düşer eren kardeş sana ne ister içer ister çeker alla alla.
    birde akıl veriyosun kurban dinleyin diye sana ne be ben sana opeth dinle katatonia dinle diyomuyum sana ne lan ne istersem onu dinlerim ayrıca özentide değilim metal müziği hoşuma gittiği için dinliyorum kimseye yaranmak için değil...
    ha birde alene laf atmışsın iyi davulcu değil diye o senin yorumun bence bi kere daha dinle!!!
    ama sana tek bi noktada katılıyorum kaanın sesi detone ama yoruma açık tatlı bi detone...
  • gripin • 21 Eylül 2004 00:00 • #596351
    duman grubu ne yaparsa en iyisini yapıyor bence o yüzden bu albümün mükemmel olacağından hiç şüphem yok
  • carettacaretta • 29 Eylül 2004 00:00 • #596352
    bu dumanda üflesem uçacak
    durun bi üüüüüüüüüüffff diyim
    üüüüüüüüüüüfffffffffff
    duman gittiiiiiiii .............
  • Leviathan • 3 Ekim 2004 00:00 • #596353
    ilk çıktıklarında oldukça iyi olan grup; zaman geçtikçe ve ünlendikçe konserleri önemsemeyen nirvanavari hareketleri, her konserlerinden önce beton oluncaya dek çekmeleri, aylak aylak çalmaları (bas dışında) full detone vokalleriyle tamamen seyircisine saygısızlık eden şu anda çok para kazanan popüler , gene de 2001 yılında okulumzda verdikleri konseri hatırladıkça halen "vay be.." dediğim grup.