-
dumanın sözleri daha mı güzel o dediğin sözlerden :)) allah aşkına güldürmeyin insanı ya duman gibi bir grup olmaz olsun
-
duman gibi bir grup tanımıyorum dumana hastayım ya çok iyi bir grup yeni albümü 3 gün içinde çıkıyor bence dumana laf atanlarda başka yönden hastalarrrrrrr
-
KURBANDAN NEFRET ETMİYORUM AMA DUMANIN YANINDA KURBAN OLUYOR KURBANLIK KOYUN DUMAN 1 NUMARA BUNU KİMSE İNKAR EDEMEZ
-
bu eren 69 dumana laf atıyor ne oluyorda laf atıyor gruptan anlamıyor heralde neyse çocukluğuna veriyorum
-
alın size albüm çalamıyorlar söyleyemiyolar dedini zalın lan.
bence türk rock tarihinde efsane olabilicek bi albüm.
alllllllllllllıııııınnnnnnnnnn lan
-
çıktıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı sonunda yeni albüm çıktı
-
dumanı sevmiyenlere kapak olsun
-
wla süper bi albüm bence...'melek' ve 'seni kendime sakladım' şarkıları süper...herkesin dinlemesi gereken bi albüm...=)
-
bu arada dumanı sevip kurbanı sevmiyenler kolonisi kurdum herkesi beklerim son oluşan 5 koloninin içinde hadi ortalığı duman edelim dumancılar yeriniz bu koloni beklerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
-
işte buyaaaaa duman bir harika dimi arkadaşlar ben bi duman hastasıyım ve çanakkkalede konseri var bende çanakkaleliyim bu konseri hayatta kaçırmammm!!!Sizide bekleriz...