Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Duman'ın Yeni Albümü

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Duman'ın Yeni Albümü
  • halimiz duman • 10 Aralık 2004 00:00 • #596364
    yav ne kabul etsinler beğenmiyorlarsa beğenmiyorlardır ama hakaret etmesinler sevmiyorum dinlemem işim olmaz deyip bitirsinler
  • eliso • 25 Aralık 2004 00:00 • #596365
    abi dumana laf yok adamlar artık aşmışlar yanİ size laf düşmez kıskanmayın bakem ben kurbanada hastayım ama duman ayrı tabi konserleride ayrı bi olayy manyak geçiyooooo kaanda çok sempatik ve tatlı bence önce konsere sonra yorum yapın akıllı olun dumana laf YOKKKKKKKK
  • irritate1 • 25 Aralık 2004 00:00 • #596366
    hiç kimsenin lafı olmasın dumana konserler süper tabi şu en son trend2005 konseri çok erken bi saatte olduğu için kötüydü lise çıkışları hep ordaydı halaymı çekenler dersiniz artık gerisini siz düşünün ama bizimkiler tabi her zamanki süper performans tabi ki ari hepsinden ayrı:) dumana lafyok....bizim halimiz duman
  • SoNSuZBoYuT • 21 Ocak 2005 00:00 • #596368
    evet,rötuşları yapılıyomuş albümün.yine aynı çizgideymiş,dışardan hiç parça almamışlar,sadece onların besteleri varmış...
  • aleister • 30 Ocak 2005 00:00 • #596369
    ya o değil de aynı şeyi bir Mor ve Ötesi fanının yazısında da görmüştüm; bizim müthiş elit ve entellektüel rock dinleyenlerimizin liselilerle ve şarkılarda halay çekenlerle ne derdi var ? bu ne kadar aptalca bir takıntı böyle ? Duman melodilerinde, şarkılarında hiç mi Türk kültüründen yararlanmıyor sizce, isteyen istediği şekilde takılsın.
    bunun dışında bir insan hiç mi müzik kültürüne sahip olmaz da bir vokali osuruğunun sesiyle karşılaştırır; hiç mi utanması sıkılması olmaz da 'ben bir Beethoven, Megadeth, Sezen Aksu dinliyorsam bunların arasında Duman grubu da var' gibi abuk subuk gösteriş budalalığı yapar; hiç mi rock geleneğinden haberdar olmaz da Duman'ın kuru-sulu madde takıntılarını eleştirir ? Vah vah...
  • tütün • 26 Şubat 2005 00:00 • #596370
    Üç aydir bu albümü bekliyorum.
    Biri ne zaman çikacagini biliyor mu?
  • DUMANKOLIK1111 • 2 Mart 2005 00:00 • #596371
    duyduguma göre nisan ayinda
  • All_U_CaN_eAt • 12 Mart 2005 00:00 • #596372
    nisan başındaymış
  • sewgi • 17 Mart 2005 00:00 • #596373
    yeni albümünü 4gözle bekliyorum onlar sper çalıyorlar üfleyince uçacak gibi değil yani ben en çok 1. albümlerine hastayım bazıları dikkatli dinlese şarkılarının böğürme değilde bir anlam taşıdığını anlarlar**** ariye birşey dedirtmem bu arada üstelik birçok sanatçı esrar kullaıyor hem bizene bundan
  • pj harvey • 12 Haziran 2005 00:00 • #596374
    höh bea höh !!..eline gitarı alıp iki tıngırtan adamlar geçmiş dumana laf atıyo..bi de utanmadan gelin bizi dinleyin, biz stüdyoda ısınırken daha güzel çalıyoruz gibi komik laflar ediyo...vay bea..uleyyn siz kimsiniz hee???..söyle bakem grubun ismini, hangi barlarda çaldıınızı...gelip dinliycem lem (sözüm eren_69 a)

bir de sanki kurban mükemmel bi grup..son albümü çok başarısız bikere.." sen ve ben, sen ve ben...belki bu son güünn..ahhhh.." diye giden bi şarkıları var...e bunu da benim iki yaşındaki kardeşim yazar..ulem adamlar sanki roman yazıyo...rock yapıyo aabi bunlar...sözler heralde basit olacak..basit ama etkileyici olmak çok daha zordur kardeş..bunu alabilecekmi beynin ? kapasite varmı yaani merak ettim..????

dumana laf atmayın...o herifler aşmış..hayatı yalamış yutmuş...sizi ırgalamaz ne yaptıkları..beğenme ama bok da atma..!!!!