-
doğru bakın sadece petek dinçözden iyi müzikleri var oda sadece rock die öyle geliyo galiba ...
-
ayrıca duman89 kardeşim herkes istediği ile ilgili her türlü yorumu yapabilir,ayrıca saçma sapan konuşmayın birşey bilmeden bu herifler nereli?nasıl meşhur oldu gerçek hikayeyi bilen varmı??
-
evet gerçek hikayeyi bilenler var aramızda..en azından ben varım..ben senin yorum yapma hakkına karışmıyorum,zaten yorum yapma hakkına karışmak gibi bir hakkım da yok..bunun bilincindeyim..ama madem duman'ı sevmiyorsun,saygı çerçevesinde olumsuz düşüncelerini bildir..kalkıp da ona ettiğin hakaretleri bizimle paylaşmana gerek yok..
-
bence detone olayı saçma . kim bana aşık veyselin detone olmadığını söyleyebilirki ayrıca yılda 5-10 tane yerli rock albüm çıkan bi ülkede yok duman kötü yok mor iyi demeye gerek yok... ben sevmem ama dinleyen arkadaşlara sabır diliyorum.
-
vokali detone olan grup kötüdür diye bişey yok, kaan baba rakı balık sofrasından kalkıp konsere gelsede duman sağlam grup. ari gibi baba bi basçı alen gibi züper bi davulcu var grupta.
-
sağlam davulcumu dostum güldürme beni,ben bu herifler için kendime zaman ayırıp daha fazla yazmakla uraşamıycam,harbiden size iyi sabırlar,ben size iyi olanları dinleyin diye sadece bi tavsiyede bulundum,karar sizin artık,ben hala çile bülbülümü bülent ersoydan dinlemeye razıyım,ne diyim kurban dinleyin doğru yolu bulun..
-
ya nasıl unlu olmus bu adamlar baan biri anlatırsan sevinrim. Ama şunu söliyim "yorumsuz"'a bile kafa bin sünya çıktı adamlar.Basit sorualrı bile 2 saatte cevapladılar....eh be kardeşim o kadar diiil...konserlerde basscının paldır küldür düşmeside cabası...biraz içersin konserden önce ona lafmı yok ama........
-
baba bana para versene.. grup kurucaz :)
-
kardeşim grubu anlaman ilk için solistine bakman yeter..Kulaklarını tıka bi şu adama bakın adam ayakta zor duruyor.Arada bi çok sağolun diyor başkada birşey demiyor bu adamlardan pek adam olacağını ZANNETMEM!...
-
arkadaslar dumana laf yok bu kadar yetenek fakiri olan insanlara bisey söylenmez zaten.yaptıkları seyler hoşunuza gidebilir bari müzikte iyi olduklarını idda etmeyin ya..