-
of of of of of
-
hadi bakalım old city de nası çalcaklar düşünüyorum aslında.O tahta kaplı yerde seslere kimse bişey demeden durcak haa?Bence gitarı kapıp taksime vursa kendini daha enteresan olur gibi geliyo.
Bence yeri beğenmiicek.
-
güzel bir etkinlik.. faideli ;)
-
Kesinlikle gidilmeli. Fakat Old City de gerçekten bu kadar kaliteli insanlar nasıl çalacak? Gelip bizim evde çalsalar daha iyi bir sound alırlar.
-
Anaaaa!!! Bu ne yaw :) Mükemmel ötesi bir etkinlik; kelimeler kifayetsiz valla...
-
işte bu süper oldu.
-
vay ki vay... iki el kanda da olsa gidilmeli..
-
gidemediğim için bana bir şeyler olacak diye korkuyorum. Bunu salı günü niye yaparsınız. Ya da niye şöyle 21-22 gibi bir saatte yapmazsınız. Uçakla gelsem yetişemem ankaradan.
-
Ya arkadaşlar ben bu konsere zonguldak tan gelicem ama su anda korktum dediklerinizden mekan kötü filan diyince :( yani zonguldaktan konsere gelip o konserden zevk alamadan gidersem hakkikatten baya kötü olurum :)
-
kokrtuğum yanıda Billy Sheehan ın beyenmeyip mekanı terk etmesi olurmu olur zaten bilet fiyatları fazla ucuz ondan da bir kıllandım. ama bakalım zonguldaktan gelip kötü bişi ile karşılaşmayız herhalde :)