-
Arkadaşlar bakın bazı arkadaşlarımız size workshop ile konserin arasındaki farkı anlatmışşş niye hala bunun bir konser değil WORKSHOP olduğunu kabullenemiyorsunuz anlamadım!!!.Workshoplar zaten genel olarak daha ufak çaplı yerlerde yapılır çünkü eğitim amaçlıdır ve eğitimi verecek olan kişi ki burda bu kişi Billy Sheehan olucak arada izleyiciye kısa kısa çalarak örnekler vericek aynı zamanda size teknik bilgiler verecekkk bu ne demekkk???Evet yani konuşucak ve işn teknik kımını anlatıcak tabii eğitim amaçlı olarak.Çok büyük bir konser salonunda herkesin dikkatini anlatılanara vermesinin ne kadar zor olduğunu tahmin edersinizzzz!!
Ve son olarak bir konser havası bekleyerek bu workshopa gidecek olanlar büyük hayal kırıklığına uğrayacakk bir workshopda genelde konuşma ve anlatım daha yoğunlukludur veee bir workshopun konserden çok daha pahalı olması gerektiğini bu anlattıklarımdan sonra heralde tahmin edersiniz bu yüzden size 10 milyon gibi komik bir rakamla böyle bir fırsata kavuştuğunuz için ne kadar şanslı olduğunuzu söylememe gerek yok heraldee.Çok dah amatör insanların workshopları bile faiş fiyatlı biletlerle olurken burada siz böyle bir insandan 10 milyona ders alıcaksınız.
-
ya şimdi geçin parayı old city yi falan billy ile birlikte bas çalma olanağım olacak mı ? billy matkapla bas çalıcak mı ? mr.big şarkısı çalacak mı ? billy benle akşam yemeğine çıkar mı ? onun o efsanevi çift soketli yeşil bassını araklama ihtimalim var mı ?
-
bi magnum vardı bi arkadaş satıyodu belki ondan edinebilirsin
-
arkadaslar oncelikle onyargilarla gelmemenizi oneriyorum..cunku workshoplar ciddi boole sohbet ,ders,soru cewap hawasinda gecer..yani yeri begenmiecek filan gibi seylere kapılmayın bundan 3-3.5 sene once sonny emory gelmisti workshop a..kendisi whitney houston dan earth wind and fire'a kadar envai cesit grupta calmis yamaha endorser'ı olan dunyaca unlu bi davulcudur.we o workshop a gidenler ne kadar kucuk bi yerde yapıldıgını bilir..burdaki tum muzisyenler ben dahil sonny'nın caldigi mekanlari we tesisatlari birakin calmayi gormemisizdir bile..yani adamlar bi beklenti icinde gelmiyorlar cunku bu workshop..o yuzden kafalari bulandirmayalim keyfini cikaralim..
-
adama saldırır burdaki tipler başta herkes.... böyle kevin moore afm sinemasına girmişti bütün sütoğlan kız hurra yapmıştı, bi sürü örneği var.. saldırırsanız elektrik şoku vericek badigardlar var hopp anadolu kaplanlarına diyozz
-
Arkadaşlar,öncelikle bu workshopu yapan insanlar, bu işe yüreklerini,yıllarını ve müziklerini koymuş,dünya müzisyenleriyle çalmış, virtuoz seviyesine ulaşmış profesyonel müzisyenler. Çok ta iyi niyetli düşünmüş ve bu organizasyona emek vermiş,müzik severlerde gelsin, sembolik bir ücret karşılığı işitsel bir ziyafet çeksın, bakış açısını genişletsin demişler.Ama nede olsa biz eleştirmeye o kadar alışmışız ki, kusur bulursak kendimizi sanki daha zeki ve iş bilir hissediyoruz. Müziğe kusur bulamayınca, mekan hatta mekanın kapısını bile eleştırıyoruz!Müzik işitsel birşey arkadaşlar görsel değil.Önemli olan sunulan menu nun zengınliğidir tabagın bir onemi yok.Neyse anlayana sivrisinek saz anlamayana Billy Sheehan az.
-
hayatımın en mükemmel 2 saatiydi..billy i izledim ve "ulan ben boşuna basçıyım solo atıyorum hödö hödö diy dolanıyomuşum ben bas çalamıyomuşum" dedirtti..şahsen çaldıklarını çözemedim acaip süper ultra mega kelimelerle anlatılmayacak bir performanstı..çıkışta imza aldım falan sonra telefonumda kayıtlı olan bass solomu izlettim "wouw cool your hands are fast" dedi..yanında vince neil a benziyen adam da "billy mi bu" dedi bende "hayır benim" dedim ve albüm teklifi bekledim ama babayı aldım :) BU ORGANİZASYONDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞKKÜR EDERİM GÖZLERİNDEN BURUNLARINDAN KULAK MEMELERİNDEN ÖPERİM bu arada şebnem ferah ta vardı acaip sinir oldu bana söylemeden edemiycem..kesin benim yüzümden kaçtı gitti :))
-
çok sıcak bir workshop oldu. burun buruna billy sheehan izledik hayranlık uyandırdığı kadar,dehşetti.basımı imzalattım içim rahat ettii. organizasyonu yapanlara çok teşekkürler.herşey çok şıktı. kalabalıktaki herkes de müzik insanlarıydı, hoştu.umarım devamlı olur. tek falso türk müzisyenlerle çalmama durumu oldu, bizim bilinin...
-
organizasyonda emeği geçen herkese helal olsun.Billy Sheehan gibi bir adamı bize izlettirdiler daha ne diyebilirim.adam aşmış ötesi yalamış yutmuş herşeyi.2 saat nasıl geçti anlamadım.2 saat daha kalsaydı.ağzım açık izledim adamın yaptığı herşeyi.secret switch olayına hasta oldum zaten:)) birkaç cümle de Volkan Öktem için yazmak istiyorum.yani bir insan bu kadar mı deli olur! neydi abi adamın çalarken sonlara doğru yaptığı! arkadaşımla birbirimize baktık ve yuh! dedik sadece. keşke onlarla çalsaydı Billy Sheehan.çok isterdim yani.İskender Paydaş,Volkan Öktem,Can Şengün ve Billy Sheehan aynı sahnede.herhalde kafayı falan yerdim.ayrıca John Petrucci sorusunu soran arkadaşı tebrik ediyorum.çok düşünmüş mü acaba o soruyu sormak için:) Keşke Dom Famularo ya da Victor Wooten da gelse Türkiyeye.Dom Famularo gelmişti daha önce izlemiştim ama bir daha gelsin.of ya rüyalarıma girecek adam bu gece.