Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Billy Sheehan Bass Clinics @ Old City - Taksim - İstanbul

• anubis • 5 Eylül 2004 00:00 • #596596
    Çalmıycak mı demek istiyo bu workshop diyenler
    Çalmıycakta üfliycek mi?
    Bu bas gitar aha bu tele bastırınca böyle bir ses çıkıyor bu esnada bilmemne oluyor diye anlatıcak mı yani?biz de "haaa vay bee herf süper" mi diicez?(bi kısmı abi çok teknik içten gelen bir durum söz konusu diildi benim tarzım değil diyerek saçmalıycaktır onları yazmıyorum bile)
    Ya da bi iki numara yapçak aha var mı lan burda bunu yapan diicek gitarı koycak sahneye gidicek zannediyorum ki kimse çıkmıycak aha böyle çalınır işte diicek hade eyvallah babalar daha burdan başka yere yetişçez diyip kırcak kirişi( bu konuda pek zorlanıcağını düşünmüyorum zaten minik bir öküz gibi kendileri maaşallah )
    bakalım gelsin gitsin ondan sonra neler yazcaz.hani work shoptu çaldı işte herif diye yazan olur diye düşünüyorum.
  • cans • 5 Eylül 2004 00:00 • #596597
    Billy Sheehan ,son derece beyefendi bir kisilige sahip,yillarca dunya muzik sektorunun tum,ticari,ve kati kurallarina ragmen ayakta kalmayi basarmis gercek bir muzisyen.
    Mekanin sekli,yeri,boyutu,inanin onun icin onemli degil.
    Bir an once guzel ulkemizin,muzisyen veya ilgili seyircileriyle bulusmak icin sabirsizlaniyor.
    Workshop'u sali duzenlememizin sebebi,carsamba gunu Billy Sheehan'in Londra'ya gidip orada baska bir gosteri yapmak zorunda olmasiyla alakali.
    Saat 19:00 da bu workshop'in baslama nedeni,bu isin ,sanildiginin aksine,aslinda bir bar programi olmamasindan kaynaklaniyor.
    Bu sezonda baska neredeyse butun kulup ve barlarin kapali,olmasi sonucu,Old City adli makanda bu workshop'u gerceklestirecegiz.
    Ayrica bu kulup,bizden abartili taleplerde de bulunmadi.Reklam paralari...vs istemedi.(bazi baska dukkanlar da oldugu gibi.)
  • cans • 5 Eylül 2004 00:00 • #596598
    Bilet parasini sembolik bir rakam olsun diye ve herkes gelebilsin diye 10 M yaptik.Giriste katilimcilara birer tane Billy Sheehan t-shirt'u de hediye edilecek.
    Ismi gecen diger muzisyen arkadaslarimizin tumu,2 sn. dahi dusunmeden,buyuk bir arzu ile bu workshop'a dahil olmayi kabul ettiler.
    Senkop,Dore,ve Yamaha Europe'tan Thomas Capellmann'a,boyle bir organizasyona girdikleri icin tesekkurler.
  • erdalyet • 5 Eylül 2004 00:00 • #596599
    bas çalıpta bu adamı dinlemeyen varsa o aleti bırakıp kanun çalsın daha iyi müthiş bi konser olucağına hiç şüphem yok kesinlikle gidilmeli bu adama laf edenler mr.big, bump a head albümünü bi dinlesin sonra yorum yapsın.........
  • dilemma • 5 Eylül 2004 00:00 • #596600
    selam arkadaşlar ben de bu organizasyonda o gun gorevli olucagım yorumlarınızı okudum ve güldüm yaw 1 kişide bu işleri birazcık olsun bilmiyor mu ya da aklını mantıgını kullanmıyor mu? 1. old cıty nın o gun ku ses sistemi tabi ki degişicek ikinci si ise bu tip organizasyonlar da yapan müzik şirketi para kazanmaz kaybeder o adamı sizin vericeginiz 10 milyonla mı getırıldiğini düşünüyosunuz yoksa bu 1 şaka mı? : ))))) 10 milyon sembolik 1 rakam burda sadece o şirketin müzikseverlere böyle organizasyonları yaptığını ve o müzisyenleri dinleyebilme fırsatı onemlidir nolursunuz geyik yapmayı bırakın da biraz daha mantıklı düşünün ve onu bunu bırakın işte adamı 10 milyona seyrediceksiniz daha ne istıyosunuz ben anlamadım pahalı olsa 1 ton laf ucuz olsa 2 ton laf bravo siz sadece gelin gerisini boşverin.
  • baranthalas • 5 Eylül 2004 00:00 • #596601
    ben hala workshop la konser arasında ki farkı çözemedim
  • cans • 5 Eylül 2004 00:00 • #596602
    Baranthalas arkadasim,
    Buyuk olasilikla cok espirili bir kisilige sahipsin.Arkadaslarin tarafindan cok seviliyorsun.Ne mutlu sana.
    Workshop'larda,clinic'lerde, calan muzisyen, birkac olcu calar,katilimcilara neler yaptigini anlatir,sonra baska ornekler sunar,yine durup ne yaptigini anlatir.Paylasim yuksektir.Izleyiciler ise sorularini aninda yoneltebilir.Konserlerde oldugu gibi parcanin bitmesi gerekmez.Asiri ciddiyet yoktur.
  • cans • 5 Eylül 2004 00:00 • #596603
    Muzik'ten,virtuozite'den,rock'nroll'dan...(+bas gitar'dan),haz alan herkesi;Old City'nin tahta kapli yerlerine;...Workshop'un "Sali" gunu ,saat 19:00'da olmasina;... Mekanin Daracik bir sahnesinin olmasina;...Biletlerin "ancak" 10M olmasina;...RAGMEN,bekliyoruz.3 haftadir bu organizasyon icin ugrasan ciddi bir ekip var.Simariklik yapmayin.Feminenlik yapmayin.Gelmiyecekseniz,"cesitli pop sanatcilari",adres :RumeliHisari,giris: 40M.Lutfen oraya buyurun.iyi eglenceler.Karsinizda -Billy Sheehan-... Bizden bu kadar.
  • uyxuz • 6 Eylül 2004 00:00 • #596604
    once billy amcanın sonra o muzisyen abilerin yok yok valla yoksa once sizin mi elinizin opulmesi gerek bilmiyorum.en azından benim için konserden daha verimli bir şey olcak bu workshop.daha once levent yukselinkine gitmiştim.ya şimdi billy sheehan off ruya gibi.çok sağolun varolun!türkiyede müziği gerçekten seven insanlar varmış demek ki...
  • jacopas • 6 Eylül 2004 00:00 • #596605
    workshop ve konser olayı arasındaki farkı açıklayım.10 milyon tabi ki ucuz ama bu para zaten bar sahiplerine gitmektedir. sponsorlar billy sheenan'ın ücretini vermektedir. sponsorlar olmasa 10 deil 100 versek bile billy sheenan gelmezdi sanırım.