-
allaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhh
ulan yaşıyan en iyi basçıyı görücem yüce rabbim sana şükerler olsun alllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhh
-
workshop- alooo konser değil...
-
valla arkadaşlar ben de kıllanmadım diil yani..Old City nin sahnesi küçücük 5 kişi nasıl sığacak çok merak ediyorum..özellikle Volkan Öktem!! biletler de çok ucuz..du bakalım allah sonunu hayır etsin..
-
gerçekten inanılmaz.. ama denilenler gibi yeri beğenmezse (old city ye hiç gitmedim) yarım saat çalar bırakır. zaten 10 milyonluk billy sheehan "olayı" ancak yarım saat olur gibime geliyor. sinema 8 milyon be..
-
Billiy Sheehan Dennis Chambers ile birlikte Old City den daha da küçük bir mekanda konser vermiştir arkadaşlar... Billiy Sheehan meraklıları videolarını toplayanlar bilir...
-
arkadaslar bu bir workshop, konser oldugu da nerden cıktı
-
arkadaşlar ben de orada görevli olucam merak etmeyin çok güzel olucak ben garanti veriyorum.
-
pahalı olsa pahalı dersiniz. ne güzel ucuz işte söylenmeyin de gelin. büyük fırsat.
-
tam karşısındaki joker stüdyo daha iyidir(üst katı)...............
-
Arkadaşlar yukardaki yorumları okudum da ulan yarınızın kafası yarım basıyo galiba arada adamın biri kendini yırtıyo konser değil wokrshop diye ama kimsenin salladığı yok yaa adam çok tanınmış harbi bi yalancı da kimse inanmıyo ya da sizlerde bi sorun varr :) neyse burakerdoğan dostum ben seni anladım kendini yalnız hissetme diye :)