-
18 yaş sınırı mı?!
-
doritos sponsorluğunda...?!
-
allaaaaaaaaaaaaaaaaah bitmiştir bu iş yaş sınırı falan anlamam ben KESİN gidiyorum!!! :))))))
-
of ki ne of mukemmel birsey. 18 yas siniri olamaz, olmamali bence. olay cikar.
-
ben haberi yazmadan evvel bir baktim ki kimsenin haberi yok matlock geliyor acele etmezseniz bilet falan kalmaz belki de....18 yas siniri diyorlar bence iyi ediyorlar aslinda 30 yas siniri yapmalilar.cunku seyirci kitlesini dusunuyorum da lavigne rasmus dinleyen kisiler olacak tum punk havasini bozacaklar
-
bi de su sponsor problemini asalim bence....kola sponsor oldu cips sponsor oldu diye pislik atip durduk gruplara.ne yapsin da adam?sen cebinden ver parasini o zaman belki konser veren arkadas rock felsefesine aykiri dusmek zorunda kalmaz.
kotuledigimiz bu sponsorlar olmasaydi (en azindan bu dünya düzeninde) bizim sex pistols'dan ondan bundan haberimiz olmayacakti o zaman haluk levent, teoman,hatta ve hatta kirac dinlemek zorunda kalabilirdik.
-
organizasyon iyi ama frank dux arkadaşimizin avril dinleyen punk dinleyemez mantigina katilmiyorum, yanliş buluyorum!! müzik, kultur işidir, avrili dinlemeden punk veya başka bi tur ile farki anlayamazsin. ayrica avril lavigne cok başarili birisi lutfen havasini bozmaya calişmayalim.!!!
-
bak hala insanlara ters ters konuşuyor, arkadaşim bu yaptigin ayıp, herkes muzigini icra etmekte ozgur olmali ki bir ilerleme olsun dimi ama...
-
yok kardeşim ilerleme falan.kandirmyalim kendimizi.eskilerde yapilmis turk muzigi o zaman da bitmis.
simdi bir grup turemis gene mtv de "american idiot" diyor.adami gorunce nefret ediyorsun.hele arkada bir basci var hareketler ve kiyafet direk flea dan taklit.
neyse konu sapti.
ayrica seni kiniyorum tolga(yalli gidi)
-
arkadaşim oyle yurtdışından 14 yaşinda daha laf yetiştirmeye benzemez muzik!!! ayrıca yaşın ilerledikce daha cok şey gorunce anliyacaksin muzisyenlerin birbirinden etkilenmeleri cok normal birşey bak bugun bir bandare diye duyunca insanlarin işini bırakip dinledigi bir şarki yapabiliyor bizimkiler