Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Glen Matlock @ Roxy - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Glen Matlock @ Roxy - Taksim - İstanbul
  • Tolga • 23 Ekim 2004 00:00 • #597364
    o zihniyetin ne dinledigini tekrar duşun bence!!!!! avrili dinlemezsen onun yaptıgı? hatalari? sen yaparsin!! yazdiklarimi oku anlarsin okka? ayrica karışcaana ne demek oda karışacagina olmali turkceyi duzgun kullanmak lazim, turkce sorularinada yardim ederim sorun degil :)
  • nirvanapistol • 23 Ekim 2004 00:00 • #597365
    ehe..:)) yazdıklarını okudumda avrile 'çok başarılı' demişsin ;) yaa sanane benim türkçemden !! uğraşmak için çok kasıyosun..
  • grungy • 24 Ekim 2004 00:00 • #597366
    biraz adam olun adam. cocuk gibisiniz... sizin gibiler yuzunden foruma yazmiyorum artik. ayni muzigi dinliyorsunuz, sacma sapan seyler yuzunden kavga ediyorsunuz. yok sen buyuksun, yok ben kucugum. yok ufaklar girmesin konsere... turkceyi dogru kullan. sanane? sen kimsin? ayip yaa... nasil iletisim kuruyor sunuz? ileride bu kafayla is hayatina girince gorurum ben sizi. biraz dostca gecinin. turkceyi dogru kullanmak gerekir mi? beni ilgilendirmiyor ama ben dogru kullanmaya calisiyorum ki; bu konuda digerlerini uyaranlar dikkat etsinler, cunku kendi kendileriyle dalga geciyorlar. okuyorum, uyaranlar daha yanlis yaziyorlar. yasi kucuk insanlari da kucumsemeniz sizlerin onlardan daha kucuk oldugunuzu gosterir.
  • Tolga • 24 Ekim 2004 00:00 • #597367
    turkceyi dogru kullanmak gerekir! Daha bunu anlamayanlar yuzunden artık foruma yazmiyacagim; hala turkceyi bana soran zihniyet dahada ilginc, herkes kendi kulturunden sorumludur arkadaşım. ayrica kimsenin kavgasi seni ilgilendirmez!!
  • grungy • 25 Ekim 2004 00:00 • #597368
    haa turkceyi dogru kullanmak gerekir o konuda haklisin. ama istersen baskalarini uyaracagina, don de yazdiklarina bak. imla yanlislarina hic deginmiyorum bile.. ustelememeni dilerdim... iyice batiyorsun. bu arada kavga beni ilgilendirir cunku hic degilse haberle ilgili yorumlarda senin gibi insanlarin kavgalarini gormek istemiyorum.

tolga altta demis ki,

o zihniyetin ne dinledigini tekrar duşun bence!!!!! avrili dinlemezsen onun yaptıgı? hatalari? sen yaparsin!! yazdiklarimi oku anlarsin okka? ayrica karışcaana ne demek oda karışacagina olmali turkceyi duzgun kullanmak lazim, turkce sorularinada yardim ederim sorun degil :)

turkcenin icerisinde, ingilizce yazacaksan okka degil, ok olmali.
    ozel isimler ustten tireyle ayrilir.
    de ve da lar yerine gore ayri yazilir. ama senin yazilarinda nedense hepsi kelimelere bitisik.

or: oda karışacagina olmali. --> yanlis
    turkce sorularinada yardim ederim sorun degil --> yanlis
    o da karisacagina olmali. --> dogrusu.
    turkce sorularina da yardim ederim sorun degil --> dogrusu.

imlalarin tamamen yanlis zaten. bir daha baskalarini uyarmadan once donup kendi yazdiklarina bir bakmani oneririm.
  • Tolga • 25 Ekim 2004 00:00 • #597369
    Duzeltmelerin icin cok tesekkur ederim, bu kadar dikkatli olmana ragmen kendi cumlelerindeki anlam kaymalarindan haberdar olmayışın beni üzdü. Cumlelere buyuk harfle baslanir, ozel isimler buyuk harfle baslar(ornek: Tolga), alintilarda tırnak işareti kullanilir... İnanırmısın hepsini yanlış yapmışsın!!!

Grungy altta demiş ki;

"tolga altta demis ki,
    .......
    iyice batiyorsun. bu arada kavga beni ilgilendirir cunku hic degilse haberle ilgili yorumlarda senin gibi insanlarin kavgalarini gormek istemiyorum."

Ayrıca okka ingilizce degil, hatırlatırım agırlık birimi. Dikkatli okursan cumlemi anlarsın ki, o kelime alay amacli.
    Senin yazindan bir alintiyla bu konuyu bitirelim diyorum;

"imlalarin tamamen yanlis zaten. bir daha baskalarini uyarmadan once donup kendi yazdiklarina bir bakmani oneririm."
  • frank dux • 25 Ekim 2004 00:00 • #597370
    seni seviyorum tolga..
    dogrunla yanlisinla seviyorum anasini satiiim.
    fuck the rest by the best...
  • frank dux • 25 Ekim 2004 00:00 • #597371
    nirvanapistol seni de seviyorummm..
  • frank dux • 25 Ekim 2004 00:00 • #597372
    şaka lan şaka hepinizin...
  • nirvanapistol • 25 Ekim 2004 00:00 • #597373
    okk cidden kapayın şu konuyu artık..