-
:))) özrün kabul edilmiştir..ya bu arada hiç bi çözüm yokmu öff ben adamlar için ıraka gitmeyi planlarken ayağıma gelmiş vee..18 yaş sınır!! arrgggghhhh delirecem :(((((
-
nirvanapistol maalesef hiç çözüm yok. ben sordum.. ebeveynle gitsen bile değişmiyo. değişse ben babamla gidicektim. o soruşturuyo gerçi ama hiç sanmıyorum. umut yok gibi. (keh keh ama ben ROXYnin GLEN MATLOCK afişini ayarladım -en azından-) bence biz -yani 18 yaş altı sex pistolsçılar- o gün toplanıp roxy nin önünde eylem yapalım. belki bizi içeri alırlar (:P) ya da belki en azından kapının önünde sesleri duyabiliriz ya da en azından glen abi çıkarken roxy den -eğer şansımız varsa- bi imza alabiliriz. denemeye değer ha? :)) ya da bize benzeyen ablamız abimiz veya kuzenimiz falan varsa 18 yaş üstü onun kimliğini alıp da içeri girmeye çalışabiliriz.. -tam stratejist oldum.. demek insan umutsuz olunca böyle oluyomuş... hmmmm...-
-
ehe..:)) pepperrina valla ben her koşulda oraya gitmeyi planlıyorum yani kapının önündede bekleyebilirim zaten pistolun olduğu yerde anarşi-kargaşa vardır aradan kaynarız :Pp ya da ailelerimizde Roxy'den tanıdık biri falan varsada torpille yırtarız..nolursa olsun o gece uyumucam gidemesemde sabaha kadar son ses pistol konseri veririm apartmanda (4 ekim mat.sınavı :(..
-
ne demektir yaa? lafa bak. "baskalarina yanlislarini gosterirken, yanlis yapmak en dogal hakkim" gercekten cok basina uygun bir laf olmus tebrikler...
-
Teşekkur ederim Grungy tebrigin icin ama kendi lafının anlamını bana sorma. bak ne yazmışsın daha once "yanlisini gostermek icin tamamen dogru yazmaya da ihtiyacim yok." Sanırım az onceki tebrik kendin icindi... haydi kal saglicakla...
-
tolgam aslanim
-
seni sensiz yasamak bana en kotu kader olsa gerek tolga
-
yok abi.. torpil falan bi işe yaramıyo. yoksa ben gidiyodum ROXYye.. öyle günlerde güvenlik çok fazla olduğu için mekan riski göze almıyo. ebeveynle gidebilirisin ama o zaman da ebeveyn suçlu duruma düşüyo (muş diye duydum) of ya biz çok bahtsızız. ne vardı 4 sene sonra doğsam?
ama tek bi tesellimiz var türkiyeye bi gelen bi daha geliyo. bi daha gelebilirler yani.. dua edelimde bi dahakine yaş sınırını aşmış olalım (tabii glen abi hala yaşıyo olursa -ne demek lan o pepperina? ağzından çıkanı kulağın duyuyo mu senin???-)
-
ama ben insalara, turkceyi dogru kullanin diye ukalalik yaparken, yanlis yazmiyorum... sana da sadece kendinle celistigin noktalari gosterdim... senin gibi insanlara dogruyu gostermek gibi bir misyonum yok;)
-
Hayır insanlara turkceyi dogru kullanın diye ukalalık yaparken yanlış yaziyorsun.
*"Cumlelere buyuk harfle baslanir, ozel isimler buyuk harfle baslar(ornek: Tolga), alintilarda tırnak işareti kullanilir... İnanırmısın hepsini yanlış yapmışsın!!!" ,
* "senin teriminle "ustten tire" turkcede kullanılmayan bir işaret, dogrusu "kesme işareti"".
Bunlar daha onceki yazilarimdan alintilar ve senin yanlişlarindan bahsediyor.
Ayrica insanlara dogruyu gostermek cok iyi birşey cunku iyiye gitmeyi saglar.