-
frank dux +10000000000000000000.. :Pp
-
hahahaha bak şu konuşana, daha ufaklarida warmiş en kucuk uyeyi frank sanmiştim :pPpP
-
no future for us!!! olmali infona göz at(takildigin soru olursa sorabilirsin ne de olsa amcan yaşindayım.) EEE boş gecirmedik zamani
=> frank dux + nirvanapistol +100000000 < tolga , nihohahaha
-
coca cola sen bizim herşeyimizsin...(ne de olsa bizim için dead kennedysi getirdiler...::)))
-
tolga bak yasim kucuk olabilir ama boyle demeye hic mi hic hakkin yok!!:(
bosver ya nirvanapistol biz kucukler buyuklerden daha iyiyiz cok bos insanlar oluyor bazen boyle tolga gibi:)
-
ya tolga dusundum de bence barisalim...sen nirvanapistoldan ozur dile herkes eskisi gibi huzurlu ve ozgur olsun.
baris dolu mutluluk dolu bir dunya icin batsin bu dunya
-
frank, kardesim benim kimseyle şahsi bir derdim yok, bak sen akıllı bi kardeşe benziyosun herkes tabi ki ozgur biz kimseyi kırmak istemiyoruz zaten, ama hak werirsinki benim ingilizcem sivastopol unkinden daha iyi:)
-
okke abi barışa varım da orayı bile bile 'no future for WE' yaptım şarkıyı dinle anlarsın..
-
for me ile kafiye olsun diye for we yapan zihniyet yuzunden bu muzik piyasasi yavaş ilerliyor, zaten başa donuyo boyle olunca!! yani yabancida yerlide degil olay kalitede!!ama yinede "okke" yazmişsin oda yanliş :p!! dogrusu okka olacak saygı duydum nirvanapistol abla;)
-
bu zihniyet en azından avril dinlemiyo.. yazdıklarıma karışacaana 'kaliteli müziğin' ne olduğunu öğrensen piyasa için daha iyi olur :))