-
sevgili tolga dedigim gibi cikmaya calistikca batiyorsun... konu benim yaptigim yanlislar degil. ben senin gibi milleti turkceyi dogru kullanin diye uyarmiyorum.. sanirim bunu anlayamiyorsun... ben yanlis yapmamaya calismadim + yapabilirim de... sana gayet kolay goze batan yanlislarini gosterdim arkadasim... sen uyariyorsun + ustune bir de yanlis yapiyorsun. insanlari uyaracaksan once sen yanlis yazmamalisin.
-
Grungy , ilginc bir sekilde konuyu bana baglamaya calişiyorsun ama benim biryere battigim veya biryerden cıktıgım yok! Nasil hakemler oyunu hatasız oynayamamalarına ragmen mac yonetiyorsa bende gordugum yanlısları dile getiriyorum. Ayrıca sen beni turkce kullanımım konusunda elestiriyorsun(bir onceki mesajınla celişkiye duşme dikkat et).Ayrıca yanlışlarımı gostereceksen dogrusuyla goster ki bir işe yara, senin teriminle "ustten tire" turkcede kullanılmayan bir işaret, dogrusu "kesme işareti". Herkes yanlış yapmamaya calışır fakat yapabilir. Sorun burda degil o yuzden gereksiz yere konuyu daha da uzatma bence burda tatlıya baglayalım. olurmu arkadaşım?
-
yaa bırakın tartışmayı yaa..yeter valla...ne imlası ne avrili yaa?..konsere bakın..,milleti toparlamaya çalışalım...,konsere gelebilecek tüm garaj üyeleri karara varsın..,toplucana pogo yapak?ne bilim..içek...?buluşup gidelim ortama...(imla hatası yaptım bilerek..)...
-
nerde cokluk orda pislik...bosver adio herkes kendi takilsin.
ayrica internetten insanlarla tanismak kotu birsey eminim.
neyse baris olduguna sevindim.
artik kalmamistir bilet zaten ben de fazladan 2 bilet var biletler bitince karaborsa satmayi planliyorum ilgilenen haber versin
-
laf ebeligi yaparak bir yere varamazsin tolga kardes neyin ne oldugu ortada ben sana yanlisini gosteririm tabi.... yanlisini gostermek icin tamamen dogru yazmaya da ihtiyacim yok. gayet guzel anlamissin yanlislarini. ama sen baskalarini uyaracaksan eger yanlis yazma. oyle son lafi koyarim, tatliya baglarim tarzindan da vazgec bence.
-
senin gibi karaborsacilarin oldugu yerde pislik coktur tabi. adio sen istersen bize takilirsin.
-
Ya guzel kardeşim artık bi sus, laf yarıştırma derdinden vazgec. Yanlışları anlama konusunda zeka faktoru devreye giriyor tabii ,umarım sende anlarsın yanlışlarını kısa surede. Ayrıca nasıl senin yanlış gosterirken yanlış yapma luksun varsa, benimde uyarırken yanlış yapma luksum var.Ben yanlış yaparım başkası yapamaz demek yanlış. Tatlıya baglamayı onerdim sana ama nedense hala" son lafı koymus aman ne yapacagim!" derdindesin. Vazgec arkadaşim benim bir yere laf koydugum yok sakin ol. Bu arada Frank bana ozel mesaj atarmısın iki bilet icin istedigin fiyatı. Son olarak anlasılan Grungy laf sokmaca oynayacak arkadas arıyor. Konusmalarınız biryere varmadıgı gibi tatlıya baglama fikrinede yanasmıyor, o yuzden senden ozur diliyorum nirvanapistol:) akıl yaşta degil başta imiş.
-
doritos sponsorluğunda ha, hey gidi koskoca sex pistol hey
-
ah ah... o 18 yaş sınırları öldürüyo beni... glen matlock abimiz gelmiş ben evde oturucam.. 3 kasım berbat bi gün olacak... glen roxy de ben evde.. rüyamda pogo falan yaparım heralde.. :(((
-
millet...ben eskişehirden binip gelecem konsere..birazda istanbulu gezerim..çok özledim wallah...ben ve PurpleOverdosE buluşup gitmeyi planlıyorz...tabii öncesinde barbaros parkında ekmek balık yiyip,biraz da kayarız,iftardan sorra içeriz(günaha girmemek için),sorra deli gibi pogo yapcaz...içe içe artık,Rashitten hemen sonra kusacağımız da nerdeyse kesindir..duyrulur...bizim mini-zirvemize gelmeyi düşünen arkları bekleriz..