Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Pin-Up @ Guitar Cafe Bar - Taksim - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Pin-Up @ Guitar Cafe Bar - Taksim - İstanbul
  • sonic • 10 Kasım 2004 00:00 • #597736
    ben uzak kalcam onlara yanlış anlamayın eleştiri deği sadece beyenmiyorum onları
  • honKipunKi • 10 Kasım 2004 00:00 • #597737
    Yaaaa çok komiksiniz gerçekten.Okudukça gülüyorum yorumlarınıza.
    Ela:
    "Kittie özentisi" demek ne demek yaa?"Yorum yok çünkü"demek?Nasıl yok ya kız çatır çatır söylüyo!Daha napsın?
    Badlydrawnboy:
    Pin Up'a ayrı bi antipatin var,anlaşıldı..
    Senin profilinden anladığım kadarıyla grup kurmaya heveslenmişsin.Vatana ve millete hayırlı olsun..
    Şimdi sana soruyorum..Daha herhangi bişey nasıl eleştirilir bilmeden!,sen nasıl müzik yapacaksın?Yapsanda nasıl olucak çok merak ediyorum..
    Biri vokalliğe merak sarmış Pin Up vokaline bok atıyo.Öteki,grup kurmak istiyo,bakıyoki karşı cinsten bi grup çoktaaan yola çıkmış bu sefer nasıl bok atacağını şaşırıyo...
    Arkadaşlar bu işi bu egolarla yapamazsınız,yapsanızda bi yere kadar...Arının arkadaşlar egolarınızdan arının!
  • badlydrawnboy • 10 Kasım 2004 00:00 • #597738
    aslında müzik anlayışım biraz deişik..... sanırım kendi açımdan bunları yazmak manasız...... ne diyebilirimki bişeylerin farkında olmak zor olmalı sizin için
  • Wormius • 10 Kasım 2004 00:00 • #597739
    Bırakında biraz millet piyasa yapsın , çok konuşucak al eline enstrumanını birazda sizin boylarınızı görelim .
  • kemanci • 10 Kasım 2004 00:00 • #597740
    Müzik eleştirmeni üyelerimiz de varmış ne güzeel.. :)

"Bravo Pin-Up! Yolun açık olsun" derim ben..
  • garajorgüyesi • 11 Kasım 2004 00:00 • #597741
    bu tip grupları destekleyip sonrada nerde iyi gruplar diyen bi toplumuz enteresan bluyorum ne duygu var ne teknik var canlı dinledim beş para etmez tek ayrıcalıkları kadın olmaları
  • purpleone • 11 Kasım 2004 00:00 • #597742
    ya bence artık müziğin hangi cinsiyet tarafından yapılmış olması onyargı yaratmamalı ki yazılanlardan oyle anlaşılıyo.yazan arkadaslara bişey sorcam 'ne demek hatun grubu?'.bı kayıtlarını dinledim bence iyi; canlı dinlemeyi de isterim.bi siz bi de kürtaj zatenn, ben de ciddiye alıyorum şahsen!!!
  • sonic • 11 Kasım 2004 00:00 • #597743
    ya müzikten bahsediyoruz dimi kürtaj nerden çıktı yaw...
  • Athena Gökhan • 11 Kasım 2004 00:00 • #597744
    kittie özentisi ya böyle öküzlemesine yorummu olur grubu beyenmezsin ve her türlü eleştiri yapmaya da sahipsin ama bu kadar da öküzlemesine bir eleştiri yapılmaz.
    yani bizim hiçbir kız grubumuz olamıyacakmı helal olsun kızlara muhteşem bir grup kurmuşlar başarıların da devamını dilerim.
    daha iyi yerleri hakediyorlar.
    siz eleştirilere aldırmayın devam edin yolunuza arkanızdayız
  • aaliiyaa_13 • 11 Kasım 2004 00:00 • #597745
    gitar konseri saat kacta bi zahmet belirtin