Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Asya Ağlıyor @ Yedikule Zindanları - İstanbul

Bu konu şu haber ile ilgilidir: Asya Ağlıyor @ Yedikule Zindanları - İstanbul
  • akoparal • 2 Şubat 2005 00:00 • #599012
    Konserin canlı yayını OLMAYACAK,belki arada bağlantılar olabilir ama daha sonraki zamanlarda TRT,POWER TURK,DREAM TV tarafından banttan konserin belirli kısımları yayınlanacaktır.
  • gitarTELi • 2 Şubat 2005 00:00 • #599013
    hiç bir sey yoksa bile Tsunami zedeler için deger...

yardimTELi
    by gitarTELi
  • eda_ • 2 Şubat 2005 00:00 • #599014
    abi okadar saatt insan içerde geberir orası zaten kazık biyer erzak olayına girin millet yoksa paralar suyunu çeker.. bu arada dışarı çıksak sonumuz ne olucak içeri tekrar girme olayları olurmu ilgilelere duyrulur..
  • tanrıçasinem • 2 Şubat 2005 00:00 • #599015
    festival havasında züper bi konser olucağına eminim....işallh izdiham olmaz yani iki bin kişilik yere dört bin kişi falan almazlar...millet yardımdan çok bu kadar grupu bu kadar ucuz fiyata bulduğundan gidiyor heralde bende...yardım amaçlı olması ayrı bi güzellik..(ayrıca SeMa17 yaw ne kadar çok gitmek istiyorsun böyle bu konsere bütün herşeyini yazmışsın ne kadar çok yorum yapmışsın ailevi meselerini ablanı hayata bakış açını vs... herşyini öğrendik..... eyy allhım ya)...herneyse bu yorumu yapmadan gecemiyecektim...konserde görüşmek üzere.......
  • akoparal • 2 Şubat 2005 00:00 • #599016
    ..ve eksik kalan son grupta tamamlandı!

ATHENA 'da konserde sahne alacak sanatçılar arasına katıldı!!
  • akoparal • 2 Şubat 2005 00:00 • #599017
    izdiham olma gibi bir ihtimal yok mekanı bilmeden yorum yapmamak daha doğru olur kanısındayım.burası 20bin kişilik bir mekan tüm ailenizi getirseniz yine izdiham olmaz merak etmeyin lütfen.. Ayrıda yaza veda konserlerine gelen arkadaşlar büfe fiyatlarından şikayetçi olabilirler,haklılarda.Bu konserde büfe fiyatlarının çok uykun ve cebinize zarar vermeyecek seviyede olacağını belirtmek isterim.

ve hatırlatma;
    SAHNE ALACAK SANATÇILAR ARASINA BUGÜN ATHENA'DA KATILDI !!!
  • FwTbT • 2 Şubat 2005 00:00 • #599018
    geri dönüşte iett bi güzellik yapacakmı acaba?2 den sonra nası geri dönecez?benim avcılara,arkadaşımın da maslaka dönmemiz lazım?pek de bilmiyoruz..bilen arkadaşlar lütfen bi yardım etsin..
  • HeLL_Jam90 • 2 Şubat 2005 00:00 • #599019
    ya arkadaşlar kar mar geliyomuş konseri etkilemez değil mi yani ertelenme gibi bi durum sözkonusu olur mu acaba??
  • psycho vocelo • 2 Şubat 2005 00:00 • #599020
    evet ben de onu söylicektim.zaten bana baya uzak bi yer,bi de kar yağarsa çok kötü olur valla.umarım kar falan yağmaz..
  • psycho vocelo • 2 Şubat 2005 00:00 • #599021
    bu arada Kurban ne zaman çıkacak acaba?onu da bi söylerseniz çook sevinirim..